banner101

'Gül'ü duyan iki bakan çekildi' haberlerine ilişkin açıklama

Maliye Bakanlığı’ndan 'Gül'ü duyan iki bakan çekildi' başlığıyla yayımlan habere ilişkin açıklama yapıldı.

'Gül'ü duyan iki bakan çekildi' haberlerine ilişkin açıklama
 Maliye Bakanlığı’ndan 'Gül'ü duyan iki bakan çekildi' başlığıyla yayımlan habere ilişkin yapılan açıklamada, "Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek bu iki önemli toplantıyla çakıştığı için geleneksel Financial Times programına bu yıl katılamamış olup, bu tarz zorlama yorumlara ve siyasi komplo teorilerine itibar edilmemesi gerektiğini de kamuoyunun bilgilerine sunarız" denildi.

Maliye Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, bugün Cumhuriyet Gazetesi'nde bir yazarın "Gül'ü duyan iki bakan çekildi" başlığıyla yayımlanan, araştırmacı gazeteciliğin neredeyse hiçe sayıldığı garip bir habere imza atıldığının görüldüğü belirtilerek, "Bilindiği üzere Financial Times Konferansı'nın yapıldığı gün Ankara'da Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek iki önemli toplantıya katılmıştır. Sabah erken saatlerde Bakanımız 2015 ilk çeyrek bütçe gerçekleşmelerini açıkladığı basın toplantısını gerçekleştirmiştir.

Ardından da Başbakanımız Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen 2015 Genel Seçimleri Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katılmıştır. Dolayısıyla Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek bu iki önemli toplantıyla çakıştığı için geleneksel Financial Times programına bu yıl katılamamış olup, bu tarz zorlama yorumlara ve siyasi komplo teorilerine itibar edilmemesi gerektiğini de kamuoyunun bilgilerine sunarız" denildi.  

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0