FEDEKAR ANNE!

Batman’da 42 yaşındaki Semire Özdemir evlere temizliğe giderek 8 çocuğuna ve behçet hastası olan eşine bakıyor.

FEDEKAR ANNE!
banner98
 Seyitler Mahallesi’nde ikamet eden Semire Özdemir 8 çocuğuna bakarken aynı zamanda da hayat mücadelesi veriyor. 6 çocuğu okula giden Semira Özdemir, büyük kızının imkansızlıktan okula devam edemediğini söyledi. Kızının tek isteğinin ise okuluna yeniden geri dönmek olduğunu dile getiren anne Semire Özdemir, evlere temizliğe gidip çocuklarına bakıyor. Bunun yanında behçet hastalığına yakalanan eşinin de tedavisini yürüten kadın, en büyük hayalinin çocuklarına güzel bir gelecek hazırlamak olduğunu kaydetti.

"Uzanacak yardım elini bekliyorlar"

8 çocuğu ve hasta eşine bakmak zorunda olduğunu belirten Semire Özdemir, komşularının ve hayırseverlerin yardımıyla karın tokluğunda günlerini geçirdiğini söyledi. Özdemir, “Eşim behçet hastalığından dolayı 3 yıldır tedavi görüyor, 8 çocuğum var. Çalışanım hiç yok. Bende ev temizliğine gidiyorum. Evim de yıkık dökük, farelerle iç içe yaşıyoruz. Masraflarımı karşılamakta zorlanıyorum. Sosyal yardımlaşmadan bayramdan bayrama para çeki alıyorum, bir de çocuk maaşını alıyorum. 6 çocuk okutuyor. Kızım maddi imkansızlıktan dolayı okula gidemedi. Kızım okumak istiyor. Ama gücüm yok. Çocuklarımın okuldan mahrum kalmasını istemiyorum. Komşulardan da Allah razı olsun bana yardım ediyorlar. Hayırseverlerin bize yardım etmesini istiyorum” dedi.

Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri ise kurumlarına başvuran herkes için yapılacak ön incelemenin ardından ihtiyaç sahibi olduğunun tespit edilmesi ile gerekli yardımların yapıldığını bildirdi.  

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 23:02

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0