banner102

EXPO TURKEY BY QATAR FUARI

TÜMSİAD Genel Merkezi tarafından şubemize, Marmara Bölgesi TÜMSİAD Şube üyelerinin de katılımlarıyla yurt dışı iş seyahati yapılması konusunda faaliyet programı verilmiştir.

EXPO TURKEY BY QATAR FUARI
  17-20 OCAK 2018 tarihlerinde QATAR’ın  DOHA şehrinde  düzenlenecek olan “Expo Turkey By Qatar 2018 Fuarı kapsamında yurt dışı iş gezisi programı gerçekleştirilecektir. Söz konusu program  7 ana sektör (İnşaat, Gayrimenkul, Gıda, Bilgi teknolojileri, Mobilya ve Dekorasyon, Sağlık, Makine ve makine ekipmanları) sektörlerinde faaliyet gösteren tüm katılımcıları bir araya getirecek bir platform görevi üstlenecektir.  
 
Katılımcıların yurt dışı iş gezisi kapsamında KOSGEB desteğinden faydalanabilmesi için Şubemiz tarafından girişimler yapılmaktadır. Ancak bu konuda KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği'nden faydalanmak için sektörel uyum ve NACE kodu uygunluğunuzun  KOSGEB Uzmanınıza teyit ettirilmesi gerekmektedir. 
Bu kapsamda; Söz Konusu fuarda yer alan (İnşaat, Gıda, Bilgi teknolojileri, Mobilya ve Dekorasyon, Makine ve makine ekipmanları) sektörler desteklenecektir. KOSGEB tarafından desteklenen sektörlerin içinde yer aldığınızı Nace kodlarından kontrol etmeniz, 
 
KOSGEB'in KOBİ tanımıyla uyumlu olduğunuzu, 
 
KOSGEB üyeliğinizi ve KOSGEB desteklerinden yararlanabileceğinizi //destek.kosgeb.gov.tr/  linkinden kontrol etmeniz rica olunur. 
 
Organizasyona katılacak üyelerimizin, Ek-1’de belirtilen katılım bedelini yine EK-1’de banka bilgileri bulunan acentenin hesabına FİRMA HESABINDAN Eft/havale olacak şekilde yatırması ve ödeme dekontunu ve belirtilen gerekli evraklar ile birlikte 15.11.2017 Çarşamba günü saat 16.00’a kadar [email protected] mail adresimize iletilmesi gerekmektedir. 
Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0