banner102

Erman Toroğlu’ndan Volkan’a tepki

Erman Toroğlu, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak" diyen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’e tepki gösterdi.

Erman Toroğlu’ndan Volkan’a tepki
 Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir geceye katıldı. Gecede gazetecilerin sorularını yanıtlayan Toroğlu, sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel’in, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak" sözlerine tepki göstererek, "Sokak köpekleri iyi insanlar. O, dili olmayan hayvanlara yazık. O, dili olmayan hayvan değil, onlar güzel insan" dedi.

İlk olarak Fenerbahçe - Galatasaray maçını kısaca yorumlayan Toroğlu, mücadelenin tatsız olduğunu söyleyerek, "Fenerbahçe, Galatasaray'dan iyi ama çok iyi değil. Güzel, kaliteli bir maç olmadı. Beşiktaş'ı da izledim. Bu durumda şu ana kadar en iyi futbol oynayan Beşiktaş" diye konuştu.

"ÇİRKİN DİYALOGLAR SAHAYA YANSIDI"
Toroğlu, maçtan önce yaşananları basın mensuplarıyla paylaşarak, "Maçtan evvel Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'la, Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu arasında çok çirkin diyaloglar geçti. O çirkin diyaloglar geldi sahaya tesir etti. Sahanın içinde de çirkinlikler oldu" şeklinde konuştu.

"BİRİSİ VOLKAN’A DUR DESİN"
Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel’e birisinin dur demesi gerektiğini vurgulayan Toroğlu, "Bunu kim der, onu da çok merak ediyorum. Bunlar nasıl sporcular anlamak mümkün değil. Sporcunun özü bu değil. Birilerinin bu durumlara dur demesi lazım ama futbolun da sahibi yok. Kimsenin dur diyeceğini de zannetmiyorum. Futbol federasyonu yok ki" ifadelerini kullandı.

"VOLKAN’IN SÖZLERİNE TOROĞLUN’DAN CEVAP"
Fenerbahçe - Galatasaray mücadelesinde penaltı atışları sırasında sarı-kırmızılı futbolcu Melo ile bir tartışma yaşayan Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından soyunma odasında FB TV’ye bir açıklama yapmıştı. Brezilyalı futbolcunun 'Pitbull' lakabına gönderme yapan Demirel, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak. Ben de ceza alırım falan diye korkuyorum" ifadelerini kullanmıştı. Milli kalecinin bu açıklamalarına tepki gösteren Toroğlu, "Sokak Köpekleri çok iyi insanlar. O, dili olmayan hayvanlara yazık. O, dili olmayan hayvanlara ben hayvan diyemiyorum. Onlar baya güzel insanlar, iyi insanlar. Sokak köpekleri de güzel insanlar, iyi insanlar. Hayvanlara yazık bilmiyorum anlatabildim mi" dedi.

GAZETECİLERİN SORUSUNA ÇOK SİNİRLENDİ
Gazetecilerin, 'Volkan Demirel’in söylediği sözlerde bir kinaye var mı' sorusuna ise Toroğlu sinirlenerek "Onu bana değil, Volkan’a soracaksınız. Siz bana bir soru yönelttiniz ben de cevap verdim. Gerisini bilmem söylenen cümle ‘belediye sokak köpeklerini öldürsün, yoksa ben öldüreceğim.' Eğer bunda bir kinaye varsa açın kardeşim Melo’ya söyleyin. Sokak köpeklerinin günahı ne? Sokak köpekleri iyi insanlar. Ben bizim bazı insanlara insan diyemiyorum ama o köpekler iyi insanlar. Sokak köpekleri özellikle daha iyi insanlar. Sokak köpekleri daha kaliteliler ve sporcular" açıklamasında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0