banner102

Erdoğan’dan flaş Süleyman Şah açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi’nin kuşatıldığı iddiaları üzerine "Türbenin kuşatıldığı iddiası uydurmadır. Türbeye böyle bir şey olması durumunda adımımız belli" diye konuştu.

Erdoğan’dan flaş Süleyman Şah açıklaması
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye-Irak tezkeresine ilişkin, "Tezkereyi destekliyorum. Türkiye tehdit altında" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’nin 24. yasama döneminin 5. yasama yılının açılışı nedeniyle TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından TBMM Şeref Salonunda verilen resepsiyona katıldı. Gazetecilerin yarın Meclis’e gelecek tezkereyle ilgili soruları üzerine Erdoğan, “Grupların kanaatleri üzerine yorum yapmam doğru olmaz. Her grup kendi kanaatini açıklamakta serbesttir. Ben bu tezkereyi destekliyorum. Tehdit altında olan ülke konumdayız. Bunlara karşı tavrı ortaya koymamız lazım. Yarın parlamentoda hükümetin düşüncelerini göz önüne alarak bir karar verecektir. Türk askeri gidecek mi falan onları konuşmamız doğru değildir. Birçok devlet başkanıyla görüşmemiz var görüşmelerin içeriğini açıklayamam” dedi.

Süleyman Şah Türbesi’nin kuşatıldığı iddialarıyla ilgili olarak da Erdoğan, “Süleyman Şah bunların hepsi uydurma şeyler. Türbeye herhangi bir şey olması durumunda Türkiye’nin atacağı adım bellidir hassasiyetimiz bellidir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0