banner101

Erdem, “Nilüfer’de Kadın Hayata Yakın” Etkinliğine Katıldı

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen “Nilüfer’de Kadın Hayata Yakın” etkinliğine katılarak, yazar Onur Bütün’ün kadınlara yönelik sunumunu izledi.

Erdem, “Nilüfer’de Kadın Hayata Yakın” Etkinliğine Katıldı

Erdem, Nilüfer Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in de hazır bulunduğu toplantıda Nilüferli kadınlarla birlikte Bursa

türküleri söyledi, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Toplantıya katılan kadınlara sunum yapan yazar Onur Bütün’e çiçek armağan eden Erdem, “Böyle değerli bir etkinlikte Nilüferli kadınlarla bir araya gelmekten onur duyuyorum” dedi.

Nilüfer Belediyesi tarafından köylerdeki kadınların kitap okumasını desteklemek üzere her ay bir yazar ve kitabı belirlenerek düzenlenen ‘Kadın Hayata Yakın''ın konuğu olan yazar Onur Bütün de katılımından dolayı Erdem’i tebrik etti. Bütün, “Kent yöneticilerinin kadınların gelişimine destek veren anlayışının yanı sıra onlarla birlikte etkinliğe katılması örnek alınacak bir davranış” diye konuştu.

EMEKLİLER MECLİSİNE KATILDI…

Etkinliğin ardından Turday Erdem, Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Meclisi’nin ‘’Nasıl Bir Kentte Yaşamak İstiyoruz?” konulu toplantısına katıldı. Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenen toplantıda emekliler hayallerindeki kenti konuşurken, Erdem’e de sorular yöneltti. Kentsel dönüşüm, çevre kirliliği, trafik ve otopark sorunu, içme suları, yaşlılara yaşam alanları, eğitim ve ulaşım hakkı konularında soruları yanıtlayan Erdem, Nilüferli emeklilere ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Emeklilerin kentin yaşayan hazineleri olduğunu söyleyen Erdem, “Nilüfer Kent Konseyi kapsamında düzenlenen Emekliler Meclisi toplantılarında sizlerin belirttiği istek, şikayet ve önerileri tek tek not alıyoruz. Bu talepler, raporlar halinde elimize ulaşıyor. İlçe belediyesi olarak yapabileceklerimizi sırasıyla yerine getiriyoruz” dedi.

Nilüfer’in her geçen gün artan nüfusuna dikkati çeken Erdem, şunları kaydetti:

“16 yıl sonra Nilüfer’in 975 bin nüfusa sahip olacağı Büyükşehir Belediyesi’nce ön görülüyor. Bu bakımdan ilçe belediyesi olarak Nilüfer’e çok iş düşmekle beraber Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğine ihtiyaç duyuyoruz, duyacağız. Nilüfer’i sizlerin istekleri doğrultusunda daha yaşanılabilir bir kent yapmak için yeni dönemde hem kendim için hem de Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Bozbey için desteklerinizi bekliyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0