banner101

Enver Yılmaz sahneye çıktı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun(OBBKT) yeni sezon için hazırladığı ilk oyunda rol aldı.

Enver Yılmaz sahneye çıktı
 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 40 yıldır perdelerini kapatmayan ve Türkiye’nin en uzun ömürlü tiyatrolarından olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun(OBBKT) yeni sezon için hazırladığı ilk oyunda rol aldı. Sanata her konuda destek veren ve eşinin dahi haberi olmadan hazırlandığı oyunda sahne alan Başkan Enver Yılmaz’ı sahnede gören sanatseverler büyük bir sürpriz yaşadılar.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun sezon açılış oyunu Sapan'da rol aldı. Erhan Özçelik'in yönettiği ve Ufuk Ersoy'un kaleme oyunda birbirini seven iki gencin ailelerine karşı İstanbul’a kaçmaları ve burada yuva kurmalarını anlatılıyor.

BAŞKAN SAHNEYE ÇIKTI
Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun için Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun da bulunduğu salona eşiyle birlikte gelen Başkan Enver Yılmaz, oyunun ilerleyen bölümlerinde “Birazdan geleceğim” diyerek yerinden kalktı. Bu sırada son bölümleri oynanan oyunda sürpriz bir şekilde sahneye çıkan Başkan Enver Yılmaz, seyircilerin şaşkın bakışları arasında rolünün hakkını verdi.

Seyirciden de büyük alkış alan Başkan Yılmaz, oyun sonrasında sanatçılarla birlikte seyirciyi selamlarken, bir de konuşma yaptı. Konuşmasında Ordu'da her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Sanatsal çalışmalara her zaman önem verip, öncelik tanıyıp ve daha da geliştirerek yarınlara kıymetli bir değer olarak taşıyacağız” dedi. Başkan Yılmaz OBBKT sahnesinin kısa süreli tadilat göreceğine vurgu yaparken, sezonun ilk oyununda rol almaktan da büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

Aldığı rolle herkesi şaşkınlığa uğratan Başkan Enver Yılmaz, salonun dolu olmasının da kendileri açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, “Bu akşam solonu tıklım tıklım dolduran siz değerli sanatsever ve hemşehrilerime teşekkür edemeden geçemeyeceğim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sapan oyunu Salı ve Cuma günleri oynayacak. Yine bu kentin insanlarını, sizlere, sizin dilinizle, sizin ortak acılarınızla ve adeta sapandan fırlatılan bir taş gibi gurbete düşen insanları anlatan bir hikayeyi konu edinmiş bu oyunu tüm halkımızın izlemesini tavsiye ederim” diye konuştu.

Oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken, galaya Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile çok sayıda davetli izledi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 19:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0