banner101

Emniyet kemeri hayatlarını kurtardı

Bolu’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu.

Emniyet kemeri hayatlarını kurtardı
 Kazada yaralanan Yunus Gül ve Kadriye Gül çiftine ilk müdahale yoldan geçen sürücüler yaptı. Yaralı çift daha sonra sağlık ekipleri tarafından Gerede Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza, Gerede otobanı İstanbul istikametinde saat 14.40 sıralarında meydana geldi. Yağış nedeniyle kontrolden çıkan 67 SN 178 plakalı otomobil bir anda savrularak yoldan çıktı. Önce yol kenarındaki tarlanın tel örgülerini aşan otomobil daha sonra tarlaya girerek bir süre sürüklendi. Kazada araç sürücüsü Yunus Gül hafif şekilde yaralanırken eşi Kadriye Gül başından ve sırtından aldığı darbeler sonucu ağır yaralandı.

YARALILAR GEREDE DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDI
Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri her iki yaralıyı araçtan çıkararak ilk müdahalede bulundu. Ardından yaralılar Gerede Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ancak bir süre müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

EMNİYET KEMERİ HAYATLARINI KURTARDI
Görgü tanıkları, olay yerine ilk ulaştıklarında Gül çiftinin emniyet kemerlerinin bağlı vaziyette olduğunu ve bu yüzden ölümden döndüklerini ifade ettiler. Öte yandan, kaza nedeniyle araç trafiğinde kısa süreli aksamalar yaşandı. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0