banner101

Emanet baba!

İzmir’de yıllarca babalık yaptığı iki çocuğunun eniştesinden, ikinci evliliğinden olan çocuğunun da başkasından olduğunu öğrenen Osman Çürümez, “Beni çocuklarına emanet baba yaptırdılar” dedi.

Emanet baba!
 Hurdacılık yapan Osman Çürümez (57), 1987 yılında N.Ş. (42) ile evlilik yaptı. Bu evliliğinden olan R.Ç. (20) ve G.Ç.’ye (17) yıllarca bakan talihsiz adam, 2008 yılında iş için bir haftalığına İstanbul’a gitti. İddiaya göre, o sırada İstanbul’da olan Çürümez’i telefonla arayan N.Ş., kocasına ‘seni terk ediyorum’ dedi. Çürümez’in ‘çocukları bana bırak’ demesi üzerine ise N.Ş., “Çocuklar senden değil. Çocukları bugüne kadar büyüttün, artık sana ihtiyacımız kalmadı” cevabını vererek küfür etti. Yıllarca babalık yaptığı çocuklarının kendisinden olmadığını öğrenen Çürümez, eşine boşanma davası açtı ve çocukları için de DNA testi yaptırdı. Kendisinin zannettiği iki çocuğunun eniştesinden olduğunu öğrenen Çürümez, bu haberle bir kez daha yıkıldı. Bunun üzerine N.Ş. ve eniştesi A.Y. hakkında 100’er bin liralık tazminat davası açan Çürümez, mahkeme 20 bin liraya hükmedince karara itiraz etti ve dosya Yargıtay’a gitti. Tüm bu yaşananlara rağmen yeniden aşık olan Çürümez, 2012 yılında da ilk eşinden resmi olarak boşanmamış olan iki çocuk annesi N.G. (36) ile dini nikah kıydı. N.G., N.G.'nin ilk eşinden olan iki çocuğu C.İ. (13) ve H.İ. (7) ile birlikte yaşamaya başlayan Çürümez, N.G. ilk eşinden resmi olarak boşandıktan sonra resmi nikah hayalleri kurmaya başladı. Mutluluğu sonunda bulduğunu düşünen Osman Çürümez’in sevinci N.G.’nin hamile olduğunu öğrenmesiyle bir kat daha arttı. Eşi 8 buçuk aylık hamileyken kahvaltı masasında gelen acı itirafla ikinci kez dünyası başına yıkılan Çürümez, eşinin karnındaki bebeğin Denizli’de yaşayan M.K.’dan olduğunu öğrendi. Çürümez, eşi N.G.'yi evden kovdu. Çocuklarıyla Denizli’ye giden N.G., daha sonra pişman oldu. Ancak N.G., Çürümez'den ret cevabı aldı. İkinci eşine olan kızgınlığına rağmen kendisiyle yaşamak istediği için İzmir’e dönen üvey oğlu C.İ.’ye bakan talihsiz adam, “Bu kadınlar resmen benimle oynadı. Beni çocuklarına emanet baba yaptırdılar” diye konuştu.

“ÇOCUKLAR ENİŞTEMDENMİŞ”
İlk eşi çocukların kendisinden olmadığını söylediğinde dünyasının yıkıldığını söyleyen Osman Çürümez, yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti:
“İlk eşim telefonla beni terk ederken bunu neden yaptığını sordum. Çocukların benden olmadığını söyledi. O anda isyan ettim, inanmadım, bana küfür etti. ‘Bu çocukları bugüne kadar büyüttün, artık sana ihtiyacımız kalmadı’ dedi. İstanbul’dan geldiğimde evi de tamamen boşaltmış olduğunu gördüm. Kredi kartlarımın hepsini kullanarak gitmiş. Boşanma davası açtım. Mahkemede de çocukların eniştesinden olduğunu söyledi. Boşandıktan sonra bir de çocuklar için 300 lira nafaka istedi ama mahkeme reddetti. Hayatım karardı. Psikolojim bozuldu. Bir ölüden farkım yoktu o an için. Yaşıyorum ama bir ceset gibi yaşıyorum. Çocuklarım da beni sonradan aramadı. Zaten çocukların eniştemden olduğu da açıklandı.”

“İKİNCİ EŞİMİN ÇOCUĞU DA BAŞKASINDANMIŞ”
İlk eşi N.Ş. ile yaşadıklarından sonra tedavi gördüğünü ve toparlandığını söyleyen Çürümez, ikinci eşiyle yaşadığı talihsizliği ise şöyle anlattı:
“İkinci eşimle de 2012 yılında Allah’ın huzurunda evlendik. Resmi olarak ilk eşinden boşanmamıştı ama sonra resmi olarak ayrıldı. Kanunlara göre verilen bir süre var. O süre bittikten sonra biz de resmi nikah kıyacaktık. 2014 yılında eşimin hamile olduğunu öğrendik. O anda gerçekten çok mutlu olduk. ‘Allah’ım beni yeniden evlat sahibi yaptı, Allah bana yeniden güç verdi’ dedim. O sırada hala resmi nikahla evli olmadığımız için eşimin sağlık güvencesi yoktu. 8 ay boyunca hamilelik kontrollerini parayla yaptırdım. İkinci eşim 8,5 aylık hamileyken bir gün kahvaltı masasında benimle bir şey konuşmak istediğini söyledi. ‘Ben bir hata yaptım, televizyon kanalında arkadaşlık kurmak için verilen numarayı aradım ve bu adamla görüştüm. Sen işteyken bu adam Denizli’den İzmir’e geldi ve onunla beraber oldum. Bu çocuk ondan’ dedi. O anda isyan ettim. Dünyam ikinci kez yıkıldı. Evden kovdum. ‘Gideceğim ama ayın 15’ine kadar beklemem lazım. Çocuğun babası bana nakliye parası yollayacak’ dedi. Evden gitmesini istememe rağmen bekledi. Nakliyesini tuttu, eşyalarını aldı ve çekti gitti. Gittikten bir hafta sonra beni aramaya başladı. ‘Buraya geldiğime pişman oldum, hata yaptım. Bu adam çocuğu nüfusuna almayacak, resmi nikah yapmayacak’ dedi. Ben kabul etmedim. Sürekli aramaya başladı. Onu kabul etmeyince sesli mesaj yoluyla bana küfür etti. Onun da hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. İlk eşinden olan çocuklarıyla Denizli’ye gitmişti. Sonra oğlu C.İ. İzmir’e dönerek benimle yaşamak istedi. Şu anda üvey oğluma ben bakıyorum.”

“DUYGULARIMLA OYNADILAR”
Yaşadıklarını hala atlatamadığını belirten Osman Çürümez, “Bu kadınlar resmen benimle oynadı. Bu çocuklara beni emanet baba yaptırdılar. İlk eşim yüzünden yaşadığım olaylardan dolayı tedavi gördüm ve iyileştim. Yıkılmadım, kendimi topladım. Yeniden yuva kurmak istedim. Namuslu ailem olsun istedim. Bu ikinci kadınla bu şekilde evlendim. Her dediğini yaptım, ona baktım. Duygularımla, insanlığımla oynadılar. Niye ben? Bu kadınlar benden ne istiyor? Ben de bir insanım. Dürüstlüğümle, merhametimle oynadılar. Bu dünyada merhametsiz, vicdansız mı olacaksın? İnsanlara artık güvenim kalmadı. Hiç kimseye güvenim yok. Ben insanlara sevgi, şefkat verdim” diyerek göz yaşı döktü.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0