banner101

Dünyanın ilk 5G CE belgesi

Huawei, 5G ürünleri için CE tipi değerlendirme belgesi elde eden ilk şirket oldu.

Dünyanın ilk 5G CE belgesi

Huawei’in 5G NR ürünleri, çeşitli titiz testler ve değerlendirmelerden sonra TÜV SÜD’ün zorlu onay şartlarını yerine getirdi. Önde gelen bir bilgi ve iletişim teknolojisi çözümleri sağlayıcısı olan Huawei, 5G ürünleri için CE tipi değerlendirme belgesi (TEC) elde eden ilk şirket oldu.


AB’nin bu zorunlu belgesini almak, Huawei’in 5G ürünlerinin ticari kullanımı için resmi onay aldığının göstergesi anlamına geliyor. Ayrıca büyük ölçekli ticari 5G kurulumunu gerçekleştirmeye yönelik önemli bir adımı temsil ediyor. Huawei’in CE-TEC onaylı 5G C-bandı, Massive MIMO AAU, 3GPP TS 38.104 temel alınarak geliştirildi. Yoğun trafiği olan eMBB senaryolarına uyumlu şekilde tasarlanan AAU, daimi xGbps dış mekan deneyimi ve ms seviyesinde tepkime sunabiliyor. Huawei, bileşen seçiminden ürün tasarımına kadar 5G ürün geliştirmenin her adımında ilgili yönetmelikleri sıkı bir şekilde takip ediyor. Çok sayıda titiz değerlendirme ve incelemeden sonra Huawei’in 5G ürünleri, ilk zorlu denemede tüm zorlu CE şartlarını yerine getirerek TÜV SÜD’ün onayını aldı.

Dünyanın ilk 5G CE belgesi

Huawei'e dünyanın ilk 5G CE belgesinin verilmesi, bir kez daha şirketin 5G alanındaki liderliğini gösteriyor. Huawei, yenilikçi 5G teknolojilerini keşfetmeyi ve takip etmeyi sürdürüyor. Huawei, 5G endüstrisinin gelişimini teşvik ederken, 5G’nin ticari kullanımında küresel operatörlerin işini kolaylaştırıyor. Avrupa Ekonomik Alanı’na ithal edilen ve satılan ürünlerde CE işareti zorunludur. Bu işaret, Avrupa pazarına girmek için gerekli onay damgası olarak kabul ediliyor. CE işaretli ürünler, RED, LVD, EMC, RoHS ve WEEE’ye ilişkin Avrupa yönetmeliklerine uygundur. CE sertifikasına sahip olmak, Huawei’in 5G ürünlerinin, Avrupa Birliği’nin zorlu kabul şartlarına tam olarak uyduğunu ve artık Avrupa pazarında satılmaya ve uygulanmaya hak kazandığını gösteriyor.

Huawei’in 5G ürünleri AB standartlarını karşılıyor

Huawei Kablosuz ve MPE Global Uyumluluk ve Deneme Merkezi, TÜV SÜD ile uzun soluklu bir ortaklık yaptı. Her iki taraf da, iletişim ürünlerinin onaylama teknolojileri konusunda araştırma yapmaya kararlı. 5G teknolojileri ve ürün biçimleri, LTE çözümlerine göre daha karmaşık ve gelişmiş onay zorlukları çıkarıyor. Her iki tarafın ortak çabaları, kilit önemdeki onaylama teknolojilerinde büyük atılımlar yapılmasını mümkün kıldı. Huawei’in 5G ürünleri artık RF, EMC, Güvenlik ve EMF ve RoHS açısından AB standartlarını karşılıyor ve CE standartlarına bağlılığını koruyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0