DP Genel Başkanı Uysal Adana’da

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin milletin vicdanında ve yüreğinde hala yer bulduğunu belirterek, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik istediklerini söyledi.Gültekin Uysal, Adana’da partisinin milletvekili aday...

DP Genel Başkanı Uysal Adana’da
banner98
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin milletin vicdanında ve yüreğinde hala yer bulduğunu belirterek, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik istediklerini söyledi.
Gültekin Uysal, Adana’da partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 77 milyonluk nüfusu, stratejik coğrafyası ve beşeri sermayesiyle insanlığa ve medeniyete katkı noktasında her daim vazifesini yerine getirdiğini ifade etti. Uysal, "Güçlü Türkiye’nin sesini duyurma iradesi halktadır. Cumhuriyet’in kurucu idaresinden, Demokrat Parti’nin felsefesinden aldığımız heyecanı, zihniyeti, dünyanın değişen temposuna uydurarak bugünün Türkiye’sine söyletebilmeliyiz. Bir kere yapabilenler pek çok kez yapabilir. Ülkemize en zor zamanlarında en ücra köşesine kadar hizmet götüren böyle bir anlayışın bunları bir kez daha yapmasının önünde hangi engel olabilir?" dedi.
Demokrat Parti’nin milletin vicdanında ve yüreğinde hala yer bulduğunu belirten Uysal, "Vicdanımızı, aklımızı aziz milletimizin hizasında tutarak, devleti tahakküm aracı gibi kullananlara karşı ’herkes için demokrasi, herkes için zenginlik’ diyoruz. Kıt kanaat imkanlarla elindeki gücüyle fabrika kuran, bunları ileriye taşıyacak insanları yetiştirmek adına ülkenin en ücra köşesine kadar hizmetlerini taşımış bir harekettir Demokrat Parti. Demokrat Parti, aşkını, sevgisini milletin sinesine emanet bırakmıştır" diye konuştu.
Millette emanet olan bu sevdayı yeniden ayağa kaldırmak adına bu yola inanmış, kendini adanmış arkadaşlarıyla yola çıktıklarını söyleyen Uysal, "Bu yoldan da hiçbir güç bizi döndüremeyecek" dedi.
Uysal’ın konuşmasının ardından DP Adana milletvekili adayları tanıtıldı.
Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0