Döner bıçaklı gasp kamerada

Bağcılar’da yolda yürüyen Suriye uyruklu bir şahıs, önünü kesen 3 kişinin döner bıçaklı gaspına uğradı.

Döner bıçaklı gasp kamerada
banner98
 Olay anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken, kaçan şüphelilerden biri polis kovalamacası sonucu yakalandı. Polis, diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi 218 Sokak üzerinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sokaktan geçen Suriye uyruklu A.Ç., önünü kesen Mustafa Ö.(19) ve isimleri henüz tespit edilemeyen diğer 2 şüpheli tarafından sokak ortasında darp edilerek gasp edildi. Olay anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Kameraya yansıyan görüntülerde, Suriyeli A.Ç.’nin elinde telefonu ile yürüdüğü sırada arkasından gelen Mustafa Ö. ve diğer 2 şüphelinin birdenbire önünü keserek döner bıçağı tehdidiyle A.Ç.’nin cep telefonunu ve ardından cebindeki 200 TL’yi gasp ettikleri görülüyor. Şüphelilerin çelme takarak yere düşürdükleri gözlenen A.Ç. gasp edildikten sonra kaçarak uzaklaşmak isterken, Mustafa Ö. isimli şüphelinin döner bıçağı ile yaptığı saldırı anı da saniye saniye görüntülendi.

Öte yandan, olay sırasında yoldan geçen Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri, yaşanan olaya anında müdahale etti. Kaçan şüphelilerden Mustafa Ö. kısa sürede yakalanırken, diğer iki şüphelinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2014, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0