Doğum Günü Şerefine Kendisiyle Evlendi

Yalnızlıktan bıkan bir kadın, 40. yaş gününde kendi kendisiyle evlendi.

Doğum Günü Şerefine Kendisiyle Evlendi
banner98
 Evlenmek kolay bir şey değil. Doğru insanı bulacaksın, inanacaksın, güveneceksin, bir ömür onunla geçireceksin… Bir sürü aşama var evlenme noktasına gelene kadar. Fakat Amerikalı bir kadın bu aşamaların hepsini ortadan kaldıracak bir çözüm bulmuş. Nasıl mı?

Huffington Post’un haberine göre, Yasmin Eleby adlı Amerikalı bir kadın, 40 yaşına geldiğinde hala evlenmemiş olursa ‘bir kişilik’ düğün yapacağına dair kendisine söz vermiş. Geçtiğimiz günlerde 40’ına basan kadın, işte bu sözünü yerine getirdi.
 Yasmin Eleby, 3 Ocak 2015 tarihinde, Afro-Amerikan Kültürü 
Houston Müzesi’nde arkadaşları ve ailesiyle birlikte gerçekleştirdiği bir düğünle kendisiyle ‘ dünya evine’ girdi. Eleby, bir evlilik töreninde gerçekleştirilen bütün ritüelleri gerçekleştirdi.

Nedimeleriyle fotoğraflar çektiren kadın, ‘karı-koca’ olma seremonisinde de vaiz olan kız kardeşinden yardım aldı. Bu özel gününde büyük bir mutluluk yaşadığını belirten Eleby, ailesinin yanında olmasından duyduğu sevinci dile getirdi. Seyahat etmeyi çok seven kadının balayı programında ise, bu yıl Dubai’de gerçekleştirilecek olan jazz festivali, Laos ve Kamboçya var.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0