banner101

Çocukların sevdiği karakterler TAÇ’ta

Türkiye’nin en sevilen markası TAÇ, çocukların beğeniyle izlediği “Paw Patrol” ve “Frozen Pink” animasyon karakterlerini nevresim takımlarına yansıtıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hediye arayışında olan anne-babalar için nevresimler, en güzel hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Çocukların sevdiği karakterler TAÇ’ta
 Perdeden nevresime, yatak örtüsünden havluya kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle her zevke hitap eden TAÇ, Çocuk Bayramı’da küçüklere de bayram coşkusunu yaşatacak. 


Çocukların hayal dünyasına kapı açan TAÇ’ın “Paw Patrol” ve “Disney Frozen Pinktemalı lisanslı nevresim takımlarıyla minikler en sevdikleri kahramanlarla uykuya dalıyor. TAÇ, birçok fantastik karakteri koleksiyonuna taşıyarak her çocuğu hayallerini süsleyen kahramanla mutlu ediyor.

TAÇ’ın en yeni nevresim takımları “Paw Patrol” ve “Disney Frozen Pink” sağlıklı oldukları kadar eğlenceli görünümleriyle de çocuk odalarına neşe getiriyor.TAÇ’ın tüm lisanslı ürünlerine TAÇ Fabrika Satış Mağazası, TAÇ Konsept ve Linens mağazaları ile www.tac.com.tr sitesindeki “Online satış” bölümünden ulaşabilirsiniz.

TAÇ Paw Patrol Nevresim Takımı Fiyatı: 138 TL

TAÇ Disney Frozen Pink Nevresim Takımı Fiyatı: 138 TL

TAÇ Hakkında

TAÇ markasını yaratmaya 1970’li yıllarda başlayan Zorlu Tekstil Grubu, ev tekstili alanında önemli yeniliklere ve başarılara imza attı. Güçlü tasarım ekibi ile özgün ve yaratıcı tasarımlar üreten ve moda yaratan bir marka konumunda olan TAÇ, milyonlarca evi güzelleştiriyor. Teknolojik gelişmeleri de yakından izleyen Zorlu Tekstil Grubu, TAÇmarkası ile ev tekstili modasının rotasını belirliyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0