banner101

Chris Hadfield Uzaydan Dünyamızı anlattı

Dünyanın en ünlü astronotlarından Chris Hadfield, 166 günlük uzay macerasını anlattığı ve Bosch Ev Aletleri’nin katkılarıyla düzenlenen “National Geograhic Live: Uzaydan Dünyamız” etkinliği için Türkiye’deydi. Çocuklar ve yetişkinler için düzenlenen iki ayrı oturuma katılan Hadfield’a trend ve teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu sunumuyla eşlik etti.

Chris Hadfield Uzaydan Dünyamızı anlattı
 

İçeriği “Sıra Dışı Bir Kaya” belgeselinden yola çıkarak hazırlanan ve 14 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilen “National Geographic Live: Uzaydan Dünyamız”ın konuğu, uzayda 4000 saat geçiren, Dünya’nın yörüngesinde 2600 tur atan ve yaşayan en ünlü astronotlardan biri olan Chris Hadfield oldu. Bosch Ev Aletleri’nin katkıları, trend ve teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu’nun sunumuyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar ve yetişkinlere özel iki ayrı oturum düzenlendi.

“Uzay Denen Karanlık” adlı çocuk kitabı ile çocukları uzayın derinliklerinde heyecan verici bir yolculuğa çıkaran Hadfield, “National Geographic Live: Uzaydan Dünyamız” etkinliğinin çocuklara özel oturumunda küçük izleyicileri ile uzaydaki deneyimlerini ve dünyanın güzelliklerini keyifli bir anlatım ile aktardı. Ünlü astronot, yetişkinlere özel ikinci oturumda ise uzayda geçirdiği 166 günün hikayesini ve uzaydaki deneyimlerini paylaştı. Etkinliğin ardından Hadfield, gecenin ilerleyen saatlerine kadar yüzlerce hayranının kitaplarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0