CHP İzmir Balbay Sevinci Yaşıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın cezaevinden tahliye olması partinin İzmir teşkilatında da sevinçle karşılandı.

CHP İzmir Balbay Sevinci Yaşıyor!
banner98
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın cezaevinden tahliye olması partinin İzmir teşkilatında da sevinçle karşılandı. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, "Özgürlüğe hoş geldin, satılmamış kalem, hoş geldin onur ve demokrasi savaşçısı Mustafa Balbay” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın tahliye haberi partinin İzmir teşkilatında da sevinçle karşılandı. CHP İl Başkanı Ali Engin, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından Balbay’ın tahliyesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Engin, “Tüm Türkiye'nin istediği haber 4 bin 277 gün sonra geldi. Gurbette vatana kavuşmayı bekler gibi, hasreti çekilen sevgiliye kavuşmayı bekler gibi bekledi tüm Türkiye; Balbay'ı. Yapılan zulme ve baskılara karşı, eğilmeden dik duran Mustafa Balbay hakkında verilen özgürlük kararı, hepimize tarifsiz mutluluklar yaşatmıştır. Bu özgürlük göstermiştir ki, ne iftiralar ne de baskılar karşısında yılmadan, doğru bildiğinden şaşmadan mücadeleye devam edenler davalarında er geç muvaffak olurlar. Şimdi Balbayımızı kucaklama, onun bu onur ve demokrasi zaferini kutlama ve ona bu zulmü yaşatanlarla demokratik yollarla hesaplaşma zamanıdır. Sayın milletvekilimizi İzmir'de ağırlayacağımız günü büyük bir heyecanla bekliyor, başta ailesi ve örgütümüz olmak üzere, tüm Türkiye geçmiş olsun diyorum. Özgürlüğe hoş geldin satılmamış kalem, hoş geldin onur ve demokrasi savaşçısı Mustafa Balbay" açıklamasında bulundu.

İl Başkanı Engin, Balbay'ın tahliyesi ile ilgili olarak, yarın saat 10.00'da CHP İzmir İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenleyeceğini de açıkladı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0