banner102

Cezaevindeki saldırıdan şok detaylar

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken’in cezaevinde vurulması ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Cezaevindeki saldırıdan şok detaylar
 Katil zanlısı Gültekin Alan ile diğer mahkumların ve cezaevi görevlilerinin ifadelerinin alınması ve güvenlik kameralarının incelenmesiyle silahlı saldırının nasıl gerçekleştiği belirlendi.

50 yıl hükümlü olan ve 14 ay önce İzmir’den Adana’ya nakledilen, ’suç makinesi’ olarak bilinen Gültekin Alan’ın havalandırmaya çıkarken tuvalete gidip, olayda kullandığı tabancayı aldığı, ardından infaz koruma memurunun başına tabancayı dayayarak, baba ile oğluna evrak imzalatacağını söyleyip ölüm tehdidiyle koğuşlarının kapısını açtırdığı, ardından ikisine de kurşun yağdırdığı öğrenildi.

Gültekin Alan’ın infaz koruma memurunu rehin alması, kapıyı açtırıp Ahmet Suphi ile babası Necmettin Altındöken’i vurmasının sadece 13 saniye sürdüğü belirlendi.

Katil zanlısı Gültekin Alan’ın cinayetten sonra bir süre direnip vakit geçirdiği, sonra da silahı infaz koruma memurlarına verip teslim olduğu öğrenildi.

Tabancanın cezaevine nasıl ve kim tarafından sokulduğuyla ilgili bilgiye ise henüz ulaşılamadı.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0