Canlı yayında hakaretler havada uçuştu

Şirin Payzın'ın sunduğu 'Neler Oluyor?' programında AK Parti’den istifa eden İdris Bal ve Yeni Şafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi arasında gerginlik yaşandı.

Canlı yayında hakaretler havada uçuştu
banner98

Emniyete yapılan ‘paralel yapı operasyonu’nun tartışıldığı programda Kütahya Milletvekili İdris Bal ve Yeni Şafak yazarı Abdulkadir Selvi arasında gergin anlar yaşandı. Zaman zaman seslerin yüklediği programda moderetör Şirin Payzın zor anlar yaşadı. İdris Bal’ın yapılan operasyonu bir ‘algı operasyonu’ olarak yorumlaması üzerine Yeni Şafak yazarı Abdülkadır Selvi elindeki gazete manşetlerini göstererek tepki verdi.

İbris Bal’ın konuşmanın alevlendiği sıralarda sözünü kesen Selvi’ye ‘Bu adamı susturun’ demesi tartışmayı daha da hararetlendirdi. İkilinin birbirine ağır sözler söyleyip aynı anda konuşması Şirin Payzın’a zor anlar yaşattı.

Bal’ın Abdulkadir Selvi’ye “Sizlerde yandaş medya olarak utanacaksınız” demesi üzerine Selvi daha da sinirlendi ve ‘Sen utan kendinden’ diyerek cevap verdi.

Abdülkadir Selvi’nin, İdris Bal’a ‘Ayrılma oradan sana bir şey soracağım’ sözlerine Bal ‘Sen kim oluyorsun paralı bir adamsın sen’ dedi.

Şirin Payzın’ın programın kontrolünü eline alması ile tartışma son buldu.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0