Büyük Zirve “Tuz Kral Adrian”’ı ağırlayacak

İş hayatına yön veren kuruluşları buluşturan “Kolejli İş Dünyası Zirvesi” 4. kez, 21 Ekim tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımı ile TED Ankara Koleji İncek Yerleşkesi'nde başlayacak. Birbirinden önemli isimleri ağırlayacak olan Zirve sahnesinin konuğu ise farklı ses rengiyle beğeni toplayan Cem Adrian olacak.

Büyük Zirve “Tuz Kral Adrian”’ı ağırlayacak
banner98
 Kendine has yorumu, sahne duruşu ve tarzıyla müzik sahnesinin son dönemlerdeki en yetenekli isimlerinden olan Cem Adrian, Zirve sahnesinde rüzgâr estirecek. 2005 yılında “Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım” isimli albümüyle solo kariyerinin ilk adımını atan başarılı sanatçı, Kasım ayında çıkacak olan albümünden de sevilen şarkıları, Başkentliler için seslendirecek. Hayvan sever kimliği ile de büyük beğeni toplayan isim; unutulmaz bir geceye imza atacak.

Türkiye ekonomisi zirvede konuşulacak


Yüzden fazla firmayı bir araya getiren Kolejli İş Dünyası Zirvesi, Kolejli İş Adamları Derneği’nin ev sahipliğinde 4. kez sektör liderlerini Ankara’da buluşturacak. 21-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek fuarda, kendi sektörlerine yön veren markalar ve kurucuları düzenlenen panellerde markalarını ve hikâyelerini paylaşacak. Kolejli İşadamları Derneği Başkanı (KİD) Hakan Çınar'ın

konuşması ile başlayan Zirve, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Bşk. Yrd. Necdet Akkaş, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün konuşması ile devam edecek. Öğleden sonra gerçekleşecek olan savunma sanayi oturumu ile de; Türkiye savunma sanayisinin dünü ve bugünü mercek altına alınacak.



Markaların buluşma noktası
IC Holding, Gama Holding ve Rönesans Holding gibi Türkiye ekonomisine katkı sağlayan birçok firma Kolejli İş Dünyası Zirvesi’nde 2017’nin son çeyreğini değerlendirecek. Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan KİD Zirvesi, B2B görüşmeler ve network ağını genişletmek isteyenler için büyük önem taşıyor. İş dünyasının ve bürokrasinin yakından takip ettiği zirvede markalar ve ziyaretçiler görüşmeler yaparak girişim hikâyelerini paylaşacak.


Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0