banner102

BURSA'da İNCE Farkı

İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Necmi İnce, ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

BURSA'da İNCE Farkı
 AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı ziyareti
Daha önce AK Parti Yıldırım İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan, AK Parti Bursa Milletvekili 1. Bölge aday adayı Necmi İnce, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, Başkan Oktay Yılmaz ve yönetiminden  destek istedi. Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen görüşmede, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz ‘’Necmi İnce, teşkilatlardan gelen, bildiğimiz bir kardeşimiz. ALLAH girdiği bu mücadelede yar ve yardımcısı olsun’’ dedi. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Yıldırım’da esnaf ziyaretleri de yapan Necmi İnce, esnafın sorunlarını dinledi.
Kestel ziyareti
AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı ziyaretinden sonra, AK Parti Kestel İlçe Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Necmi İnce, AK Parti Kestel İlçe Başkanı Mustafa Bayrak ve yönetiminden destek istedi. AK Parti Kestel İlçe Başkanlığından sonra Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ı makamında ziyaret eden Necmi İnce, Bursa’nın ortak akılla yönetilmesi vurgusu yaparak, kısmet olurda Meclise girersem, Bursa’ya daha çok yatırım gelmesi için çalışacağım dedi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı ziyareti
AK Parti Kestel ilçe teşkilatı ziyaretinden sonra İnegöl’e geçen AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Necmi İnce AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İnegöl İlçe yönetimi ile bir araya gelen Necmi İnce, teşkilatlardan gelen biri olarak, teşkilatlarımızın desteğini istiyorum dedi.

Gürsu Ziyareti
AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı ziyaretinden sonra Gürsu’ya geçen AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Necmi İnce, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı ve yönetimi ile bir araya gelerek, Gürsu teşkilatından destek istedi. AK Parti Gürsu İlçe Başkanlığı ziyaretinden sonra Gürsu Belediyesi’ne geçen Necmi İnce, Gürsu Belediye Başkan Vekili Zafer Savaş ile bir süre görüştü. Gürsu’nun ve Gürsulunun sorunlarını iyi bildiğini söyleyen Necmi İnce ‘’Yüce Meclis çatısı altında Bursa’ya ve ilçelerine daha çok yatırım gelmesi için var gücümle çalışacağım’’ dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0