Bursa'da at eti operasyonu

Yıldırım'da atı çalınan Roman bir vatandaşın polis merkezine müracatı, korkunç bir olayı ortaya çıkardı. Polisin yaptığı operasyonla bir atın kesildiği ve Bursa'nın en gözde semtlerinden Nilüfer'deki işletmelere satıldığı ortaya çıktı. Zanlı ise polis tarafından gözaltına alındı.

Bursa'da at eti operasyonu
banner98

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde oturan bir Roman vatandaş, Yavuzselim Polis Merkezi'ne müracat ederek, atının çalındığını ve kesildiğini öğrendiğini belirtip şikayetçi oldu. Vatan Mahallesi'nde gösterilen depoya operasyon yapan polisler, korkunç manzara ile karşılaştı. Kesilmiş halde 150 kilo et el koyan polis durumu Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü'ne de bildirdi. A.V. (40) isimli şahıs gözaltına alınırken, kesilen etler incelenmek üzere laboratuara gönderildi.

Zanlı, etleri Nilüfer'deki restoranlara sattığını iddia etti. 

Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik, olayla ilgili incelemenin sürdüğünü belirtti. Ekiplerin ihbar üzerine olay yerine gittiğini ve ele geçirilen 150 kilogram etin incelemeye alındığını söyleyen Müdür Çelik, “Kesim yapılan yeri müdürledik. Ele geçirilen 150 kilo et yedi emine teslim edildi. Etten numuneler alarak inceleme başlattık. Ne eti olduğu laboratuar incelemesiyle netlik kazanacak” dedi.

Ayrıca işyerinin mühürlendiğini söyleyen Müdür Çelik, “İşyerinde bize kayıtlı olmadan kesim yapıldığı için de işlem yapılacak. Sadece bunun için 2 bin lira ceza kesilecek” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0