BURSA BASINI NECMİ İNCE'NİN ETRAFINDA KENETLENDİ

AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı olduktan sonra adeta Necmi İnce'nin etrafında kenetlenen Bursa Medyası Necmi İnce'ye olan desteğini sürdürüyor.

BURSA BASINI NECMİ İNCE'NİN ETRAFINDA KENETLENDİ
banner98
Bursa Medyasının usta kalemlerinin başlattığı YALOVA'NIN MUHARREM İNCE'Sİ VAR İSE BURSA'NIN DA NECMİ İNCE'Sİ VAR sloganı ile yerel ve ulusal bazda büyük ses getiren Necmi İnce, medya ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.
Bursahaber Gazetesi Ziyareti
Bursahaber Gazetesi'ni ziyaret eden AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Necmi İnce, Bursahaber Gazetesi yazı işleri müdürü Cner Evyapan ile görüşüp, Bursa ile ilgili projelerini anlattı.


Kent Gazetesi ziyareti
Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Necmi İnce medya ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Kent Gazetesi'nde, Bursa'nın ortak akılla yönetilmesini vurgu yaptı. Kent Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Mehmet Ali Ekmekçi'ye basının sorunlarını meclise taşıma sözü veren Necmi İnce, meslektaşlarımın sorunlarını yüce Meclis çatısı altında çözmeye çalışacağım dedi.


Bursa Meydan Gazetesi ziyareti
Kent Gazetesi'nden sonra medya ziyaretleri kapsamında Bursa Meydan Gazetesi'ni ziyaret eden Necmi İnce, Bursa Meydan Gazetesi imtiyaz sahibi Ercan Akyıldız ile görüşerek, bir meslektaşı olarak destek istedi. Bursa Meydan Gazetesi imtiyaz sahibi Ercan Akyıldız ise, ''Necmi İnce, içimizden gelen, yerel ve ulusal basına katkı koyan değerli bir kardeşimiz. Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını tüm kalbimizle destekliyoruz'' dedi.


Gazetebursa ziyareti
Bursa Meydan Gazetesi'nden sonra, Gazetebursa'yı ziyaret eden Necmi İnce, Gazetebursa Genel Yayın Yönetmeni Ferit Güler ile görüşerek, adaylık sürecinde, bir meslektaşı olarak desteğini istedi.


BİLDEF'ten Necmi İnce'ye ödül
Bursa İl Dernekleri Federasyonu(BİLDEF)'nun düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik gecesinde, bu güne kadar yaptığı katkılardan dolayı İNCE MEDYA GRUP imtiyaz sahibi Necmi İnce'ye ödül verildi.



Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0