BURPAS YENİ ÜYELERLE BÜYÜYOR

BURSA – Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (BURPAS)üyeleri iftar programında bir araya geldi. Yeni üyelere rozetlerinin de takıldığı iftar programda konuşan BURPAS Yönetim Kurulu Başkanı İlker Biliktü “Özellikle, dolar başta olmak üzere döviz kurlarındaki yükseliş piyasalarda büyük bir tedirginliğe sebep olmaktadır” dedi.

BURPAS YENİ ÜYELERLE BÜYÜYOR
banner98
 Hayat Lokantası’nda gerçekleştirilen iftar programına, BURPAS Yönetim Kurulu Başkanı İlker Biliktü, BURPAS yönetime kurulu üyeleri ile çok sayıda dernek üyesi ve aileleri katıldı. Kur’an tilavetiyle başlayan program, dualarla devam etti.

 

“Döviz Kurlarındaki Yükseliş Tedirginliğe Sebep Oluyor”

 

Programda bir selamlama konuşması yapan BURPAS Yönetim Kurulu Başkanı İlker Biliktü düzenledikleri iftar programında birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergilediklerini dile getirdi. Döviz kurundaki yükselişin sanayicileri sıkıntıya soktuğunu ifade eden Biliktü, “Ramazan ayının kendine özgü huzur ortamını yaşarken, diğer yandan da ekonomik anlamda ciddi hareketlilik içerisindeyiz. Özellikle, dolar başta olmak üzere döviz kurlarındaki yükseliş piyasalarda büyük bir tedirginliğe sebep olmaktadır” dedi.

 

BURPAS, İstikrardan, Birlik ve Beraberlikten Yana

 

Geçtiğimiz günlerde BURPAS yönetim ve istişare kurulunun ortak toplantısıyla sektörün durumunu değerlendiklerini söyleyen Biliktü, “Türk lirasının, dolar karşısında değer kaybetmesiyle, sanayiciler olarak müşterilere fiyat vermekte zorlanmaktayız. Sattığımız ürünün yerine, yeni ürün imal edeceğimiz hammaddeyi her seferinde artan fiyatlarla satın alıyoruz. Hammadde ithalatını dolarla yapıp, ürettiğimiz ürünü Türk lirası ile sattığımızdan döviz kurlarındaki artış bizleri zora sokuyor. Bu anlamda bazı çözüm önerilerimizi, başta üyesi olduğumuz PLASFED olmak üzere diğer kurullara da aktaracağız. Biz iş dünyası olarak, her zaman istikrardan, huzur ve güvenden, birlik ve beraberlikten yana olduk. Ve bunun böyle devam etmesinin arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

 

Konuşmanın ardından, BURPAS’ın yeni üyelerine İlker Biliktü tarafından rozetleri takıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0