Bugünlere Kirli Oyunları Boza Boza Geldik!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti’nin manşetlerle iktidara gelmediklerini ifade ederek ‘‘AK Parti ve AK Parti Hükümeti, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da alnı ak ve başı dik olarak yoluna devam edecektir.

 Bugünlere Kirli Oyunları Boza Boza Geldik!
banner98
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti’nin manşetlerle iktidara gelmediklerini ifade ederek ‘‘AK Parti ve AK Parti Hükümeti, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da alnı ak ve başı dik olarak yoluna devam edecektir.’’ sözlerine yer verdi.

Türkiye’ye derinden sarsan son rüşvet ve yolsuzluk operasyonu neticesinde yaşanan son gelişmelere dair Twitter üzerinden değerlendirmede bulunan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ‘‘ AK Parti'nin ve AK Parti Hükümeti'nin her daim alnı aktır/başı diktir. AK Parti ve AK Parti Hükümeti, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da alnı ak ve başı dik olarak yoluna devam edecektir. Biz nice siyaset mühendisliklerini, nice tuzakları ve nice oyunları boza boza bugünlere geldik.’’ sözlerine yer verdi.

Bundan sonra da her türlü siyaset mühendisliği mücadele edeceklerini kaydeden Bozdağ ‘‘Her türlü oyun, tuzak ve operasyonu boza boza yolumuza devam edeceğiz. Biz gazete manşetleriyle ve kirli ittifaklarla, içeride ve dışarıdaki güç odaklarıyla iktidara gelmedik. Manşetlere, her tür kirli ittifak ve operasyona rağmen Allah'ımızın yardımı ve milletimizin desteği ile iktidara ve bugünlere geldik.’’ dedi.

Yegane güç kaynaklarının milletin samimi desteği ve duası ile Cenab-ı Hakkın yardımı olduğunu söyleyen Bozdağ ‘‘Hep halkımızın ve hakkın yanında olduk. Yine halkımızın duası ve desteği, yüce Allah'ın yardımıyla yolumuza devam edeceğiz. Bu kirli oyun, operasyon ve tuzaklar, milletimizle aramızdaki gönül bağını koparıp mahalli seçimler/Cumhurbaşkanı seçimini etkilemek içindir.’’ diyerek son gelişmeleri seçimlere yönelik birer tuzak olduğunu söyledi.

‘MİLLETİMİZ, ANLAMAYANLARA DERSİNİ GÖSTERİR’

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, milletin sağduyusuna dikkat çekerek, ‘‘Bu kirli oyunun senarist, oyuncu, yönetmen /figüranları; aziz milletimizin oyun, tuzak ve operasyon bozma ustalığını bir kez daha göreceklerdir. Bütün seçimler, milletimizin baş öğretmen edasıyla verdiği derslerle doludur. Milletimiz, anlama zorluğu çekenlere ders tekrarında da mahirdir.’’ değerlendirmesinde bulundu.
Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2013, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0