banner102

Beyoğlu’nda güpegündüz cinsel taciz

Beyoğlu’nda bir genç kadın, adres sorduğu şahıs tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia etti. Akıl hastası olduğu ileri sürülen saldırgan akülü arabasıyla olay yerinden kaçarken, 2 çocuk annesi genç kadın yaşananları gözyaşları içinde anlattı.

Beyoğlu’nda güpegündüz cinsel taciz
 Olay, dün saat 17.00 sıralarında Beyoğlu’nda gerçekleşti. İş görüşmesine gitmek için bindiği taksiden Tarlabaşı Bulvarı’nda inen A. E. (36) isimli, evli ve iki çocuk sahibi bir kadın, iddiaya göre, adres sorduğu bir kişi tarafından cinsel saldırıya uğradı. Tacizcinin genç yaşlarda olduğunu, akülü arabaya bindiğini ve akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyen A. E., bağırarak yardım istediğinde tacizcinin ise akülü arabaya binerek kaçtığını iddia etti. Uğradığı cinsel saldırının ardından gözyaşlarına hakim olamayan A. E., çevredeki vatandaşlar tarafından teselli edildi.

Saldırının şokunu uzun süre atlatamayan A. E., o anları “Korktum orada. ‘Bırak kardeşim. Bırak, ben iş görüşmesine gidiyorum’ diyorum, beni alıkoydu orada. Kilitledi beni, demirlere kilitledi. ‘Bırakmam seni, bırakmam’ dedi. Isırdı, yüzüm kanıyor zaten. Bağırarak yardım istedim, bir arkadaş geldi, ama hiç oralı bile olmuyor yani. Taciz bu, baya bir taciz” şeklinde anlattı. Genç kadın saldırıdan hemen sonra polisi aradığını söyledi.

Öte yandan, olay yerine gelen sivil polis ekipleri, A. E. isimli kadını ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0