Besaş'ta toplu sözleşme sevinci

BESAŞ ile Öz Gıda İş Sendikası arasında süren görüşmeler sonucunda Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Besaş'ta toplu sözleşme sevinci
banner98
 Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, Türkiye’nin üçüncü Bursa’nın en büyük ekmek fabrikası BESAŞ ile Öz Gıda İş Sendikası yaklaşık 4 ay süren görüşmeler sonucunda 152’si sendikalı 213 kişiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde mutabakata vardı. Toplu iş sözleşmesi, BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, BESAŞ Genel Müdürü Yardımcısı Can Aydoğan, Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya, Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Urgan, Öz Gıda İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Yalçın Kaya ve BESAŞ Öz Gıda İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Oktay Aydemir’in katılımıyla imzalandı.
BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, “Karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde olumlu geçen görüşmeler neticesinde çalışanlarımız için BESAŞ’ın sağladığı imkânlar neticesinde en olumlu iyileştirmeyi gerçekleştirdik. Biz tüm çalışanlarımız ve idarecilerimiz olarak kendimizi bir aile olarak görüyoruz. Bu ailenin her bir bireyi bizler için çok değerli. Çalışanlarımızın daha güvenli, sağlıklı bir çalışma ortamı ve rahat bir yaşam sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya ise, “Yaptığımız toplu sözleşmeyle çalışanlarımızın iş barışı ve huzurunu sağlama adına bize göre iyi bir anlaşma olduğunu söyleyebilirim. Bunun gururu ve sevinci içindeyiz. Bu anlamda Genel Müdürümüz Mustafa Bektaş’a bizlere karşı göstermiş olduğu mütevazi tavırları, güler yüzü ve işçi kardeşlerimize vermiş olduğu değerden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0