banner102

Başkan Topbaş’tan Dudullu-Bostancı metrosu müjdesi

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Dudullu-Bostancı Metro hattının 15 gün sonra ihalesinin yapılıp en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Başkan Topbaş’tan Dudullu-Bostancı metrosu müjdesi
 AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce’nin katılımı ile açıldı. Programa Bakan Güllüce’nin yanı sıra, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul 1’inci Bölge milletvekilli adayları ve çok sayıda partili katıldı. Partililer tarafından gerçekleştirilen açılışın ardından vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

BAKAN GÜLLÜCE, HERKESİ 7 HAZİRAN GÜNÜ BAŞARIYI KUTLAMAYA DAVET ETTİ
Bakan Güllüce muhalefetin seçim çalışmalarını eleştirerek, “7 Haziran seçimlerine bin 100 küsur saat kaldı. Bin 100 küsur saat sonra bu millet şuna karar vermiş olacak. Demiş olacak ki; ben AK Parti’ye şunun için oy verdim. Siz sadece dağıtmak vaat ettiniz. Siz sadece AK Parti’nin kazandırdığı sofraya kurduklarını dağıtmayı vaat ettiniz. AK Parti ise hem onu dağıtmayı, hem büyütmeyi ve daha büyük projeleri vaat etti. 7 Haziran Günü hep beraber burada horon oynayacağız, halay onayacağız ve bütün dünya mazlumları da bizimle beraber oynayacaklar” şeklinde konuştu.

"AK PARTİ YERELDE VE İKTİDARDA BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI"
12 yılı aşkın süredir iktidarda ve yerel yönetimde başarılı işlere imza attıklarını belirten Topbaş, "Şöyle bir geriye bakacak bir pencere olsa da görsek. Değerli kardeşlerim 4-5 katlı binalarda müteahhitler şu yazıyı yazıyordu, hidroforlu lüks daire diye yazıyordu. Su çıkmıyordu 4 katlı binaya şimdi gökdelenlerde su sorunu yaşanmıyor. Neydik ne olduk. Bunları sizler yaşadınız Türkiye’nin kaderinin masaya yatırıldığı bir süreci yaşıyoruz şu anda. Her şey söyleniyor, her şey tartışılıyor. Sayın Kılıçdaroğlu İstanbul’a adaylığında 2009‘da geldiğimde 600 lira vereceğim dedi. İktidara gelirsem de dört yılda neler yapacağımızı görürsünüz diyor. Allah korusun. 100’er lira verseydi de işte örnek deseydi. Bizler böyle bir yönetim koyuyoruz" diye konuştu.
Topbaş, şöyle devam etti: "Geçmiş dönemde Kayseri’ye liman yapacağım diyen siyasetçiler vardı bu ülkede. Ümraniye’ye metro gelir diye bir hayal olabilir miydi? Düşünebilir miydiniz? Geçmişte, eski yaşayanlara söylüyorum. Hayal dahi edemezdik. Bir köyken bu kadar gelişti."

İSTANBUL'A YENİ METRO MÜJDESİ
Açılışta yeni bir metro hattı müjdesi veren Topbaş, "Metro inşaatı 15 gün sonra ihalesini yapacağımız Dudullu- Bostancı Metrosu. Bu yıl temelini atacağız inşallah. Bu seçim merkezi, irtibat bürosu aslında sizin merkeziniz. Kararınızı ona göre veriniz. İdeolojik saplantılar, futbol takımı tutar gibi taraftarlık, ülkeyi batırır. Sıkıntıya götürür. Türkiye’nin itibarını şu anda gezdiğim ülkelerde görüyorum. Daha çok güçlenmesi sizin elinizde, yarınlar sizin elinizde. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0