banner102

Başbakan Erdoğan’dan şok iddia!

Başbakan Erdoğan, "Belli ki Dışişlerindeki gizli toplantı dinlendikten sonra CHP genel müdürüne götürüldü. Bu çok büyük bir suçtur" dedi.

Başbakan Erdoğan’dan şok iddia!

CHP’nin Pensilvanya ile yaptığı ittifakı örtmeye çalıştığını savunan Başbakan Erdoğan, "Belli ki Dışişlerindeki gizli toplantı dinlendikten sonra CHP genel müdürüne götürüldü. Bu çok büyük bir suçtur" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuştu. Seçimlerde kaybedeceğini anlayan bazı çevrelerin AK Parti’ye karşı birleştiğini ifade eden Erdoğan, “Bu işi iftira kampanyalarıyla yürüttüler. Biz de ise plan ve projeler ve bilimsel araştırmalarla yürüdü. Biz işi şansa bırakmak istemedik. Onların hedefi şuydu: ‘Ak Parti’yi yüzde 30’un altına nasıl düşürebiliriz’. Anadolu’da sıkça edilen bir dua vardır. Allah düşmanın bile şereflisini versin. Savaşın bile kuralları vardı. Namert olan er meydanından kaçar. Onlar sinsice yaklaşmaya ve arkadan vurmaya çalışır. Savaş hiledir ama namertlik değildir. İşte böyle bir namertlikle karşı karşıya kaldık. Demokrasi dışı yollara tevessül ettiler. Ekonomiye içerden ve dışardan saldırdılar. Gerilimi körükleyerek başarı sağlayabileceklerini sandılar. 30 Mart’ta ise yapılan haksızlıkları iğrençlikleri sineye çekmemizi istediler. Biz hesaplaşma değil, helalleşme yapalım dedik ama olmadı. Millete ve devlete saldırı düzenlendi. Bunun üzerini çizmek bizim haddimiz değil, bunların hesabı sorulacak” diye konuştu.

"-BU ÜLKEDEN KAÇACAK- DEDİLER"

CHP’nin paralel yapıyla işbirliği içinde olduğunu anlatan Başbakan, “Belli ki Dışişlerindeki gizli toplantı dinlendikten sonra CHP genel müdürüne götürüldü. Bu çok büyük bir suçtur. CHP Pensilvanya örgütüyle yaptığı ittifakı örtmeye çalışıyor. Başbakan bu ülkeden kaçacak dediler. Bu ülkeden kaçması gerekenler CHP ve MHP genel başkanlarıdır. Ancak onlar bunu yapamaz” ifadelerini kullandı.

Yargı mensubunun sokağa çıkarak değil, kararlarıyla konuşması gerektiğini kaydeden Erdoğan, “Bunların haddini bilmesi gerekir. Yargı mensuplarının adil olanlarını kastetmiyorum. Bir yerlerden talimat alarak uygulayan paralel yargı var. Demokrasi tarihinin en alçakça saldırılarının olduğu süreci asla unutmayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0