Başbakan Erdoğan sevgisi şiir yazdırdı

Şanlıurfa'da tatlıcılık yapan 30 yaşındaki Mehmet Yürekli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini, yazdığı şiir ile dile getirdi. İlk kez şiir yazdığını belirten Yürekli, Başbakan için şarkı yapmak istediğini de söyledi.

Başbakan Erdoğan sevgisi şiir yazdırdı
banner98

Şanlıurfa-Akçakale yolu Buğday pazarı mevkiinde tatlıcı dükkanı bulunan Mehmet Yürekli, Başbakan Erdoğan’a sevgisini yazdığı 7 kıtalık şiirle dile getirdi. Ortaöğretim 7. sınıftan okulu terk ettiğini ve bugüne kadar hiç şiir yazmadığını belirten Yürekli, “Benim şiir yazma yeteneğim yoktu. Bu şiiri Başbakanımız Erdoğan’ın vatan,millet, adalet ve ülkesine olan hizmet sevdasına olan sevdam yazdırdı. O Hakka bende O’nun Hakka olan sevdasına sevdalıyım. Ülkemize barış, kardeşlik projesini getirdi. Kan dökülmesini önledi. Sağlıktan yollara birçok hizmeti bizlerle tanıştırdı. Ben Başbakan Erdoğan’ı sevmeyeyim de kimi seveyim” dedi.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşadığını belirten Yürekli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde gerçekleştirdiği açılış öncesindeki yumurtalı saldırıyı da eleştirdi. Yürekli, “Bu insanlara Suruçlu diyemeyiz maalesef. Çünkü Başbakan’a yapılan yumurtalı saldırı, aslında suyun gelmesini hazmedemediklerini gösterir. Suyu istemediklerini gösterir” diye konuştu.
Kendisinin bu şiirini medyada paylaşmaması için uyarılar da aldığını belirten Yürekli, şöyle devam etti:

“Ben kellemi koltuğun altına alıp, bu şiiri okudum. Bizler bu kadar vatanı seviyoruz. Başbakanımızın sonuna kadar arkasındayız.”
4 yıldır tatlı ustası olan Yürekli, şimdi ise Başbakan Erdoğan ve hükümeti için şarkı yazıp, bestelemek istediğini ve bu şarkının ise istemesi halinde sonraki seçimlerde kullanabileceklerini ifade etti.

Öte yandan, Yürekli’nin yazdığı şiirin tamamı şöyle :
"İŞTE DÜRÜST BİR BAŞBAKAN VE HÜKÜMETİ / Dürüstlükten kuruldu tahtı, dürüstlüktür yapısı, Ergenekonların ve de hainlerin korkulu rüyası, İnsanlığa çalışır, bak her davası. Türkiye’nin var oluşu da en büyük sevdası, Yarınların umudu Tayyip ve de Tayyip gibi dürüstlerin davası/ Mafyaların, çetelerin büyük baş belası, Rüşvetçilerin, hortumcuların keskin makası, Fakirin, fukaranın, mazlumun hak davası, Kararlıdır bu yolda verse de son nefesini, Yarınların umudu Tayyip ve de Tayyip gibi dürüstlerin davası/ Esti onunla dürüstlük sevdası, Görüldü, artık hainlerin kafesi, Yoktan yaratılmış Kürt-Türk davası, Bak yeniden yükseliyor, kardeşliğin sesi, İnsanlığa can kattı O’nun ülke sevdası, Yarınların umudu Tayyip ve de Tayyip gibi dürüstlerin davası/ Yarasıdır, yarası bu milletin yarası, Türkiye’yi yıpratır, Ergenekon belası, Bayrağa göz dikmiş, hainlerin yüz karası, Sağolsun, bu hükümetin engel oldu sevdası, Yarınların umudu Tayyip ve Tayyip gibi dürüstlerin davası/ Onunla doğdu kardeşlik, ülke sevdası, O’nunla doğdu insanlık, bayrak sevdası, O’nunla kapanacak bu milletin yarası, O’nunla son bulacak, hainlerin kafesi, Yarınların umudu Tayyip ve de Tayyip gibi dürüstlerin davası./ O’nunla aralandı iç savaş projesi, O’nunla son bulacak, siyasetin yalan sesi, O’nunla gömülecek, aldatanların nesli, O’nunla canlanıyor, tek Türkiye sevdası, Yarınların umudu Tayyip ve de Tayyip gibi dürüstlerin davası./ Dürüst bir ordudur, dürüst bir hükümet, onun davası, Güçlü bir devlettir, güçlü bir millet O’nun sevdası, Tehdit bilmez, korku bilmez cesurdur yapısı, Canından olur, ama vatanından milletinden olmazdandır yapısı, Yarınların umudu Tayyip ve de Tayyip gibi dürüstlerin davası."

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0