banner101

Başbakan Erdoğan oyunu kullandı

Üsküdar’da oyunu kullanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Milletimiz bugün tüm gerçekleri herşeyin üstünde söyleyecek. Bana göre millet ne derse odur. Milletin kararı saygındır” dedi.

Başbakan Erdoğan oyunu kullandı
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oyunu Üsküdar Saffet Çebi İlköğretim Okulu’nda kullandı. Eşi Emine Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan ve Esra Albayrak, oğlu Bilal Erdoğan ve damadı Berat Albayrak ile birlikte okula gelen Başbakan Erdoğan, 3308 No'lu sandıkta oyunu kullandı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, Türkiye genelinde seçime katılımın yoğun olduğunu belirterek, “Şu ana kadar meydanlarda arzu edilmeyen açıklamalar konuşmalar olmasına rağmen milletimiz bugün tüm gerçekleri herşeyin üstünde söyleyecek. Meydanlarda konuşulanları ötesinde bugün milletin söylediği belirleyici olacak. Bana göre millet ne derse odur. Milletin kararı saygındır. Bunun dışında konuşulanlar öyle ya da böyle bu akşam sandıklardaki neticeler açıklandıktan sonra sadece tarihe kayıt olarak düşecektir Bu seçimlerin tüm beldelerimizi, ilçelerimiz, illerimiz, muhtarlıklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İleri demokrasinin bir adımı olacağı umuduyla milletimi tebrik ediyorum. Kutluyorum” dedi.

Başbakan Erdoğan’a vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Başbakan Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra vatandaşların tezahüratları arasında okuldan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2014, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0