Bakan Efkan Ala Sudanlı Belediye Başkanlarıyla Buluştu

İçişleri Bakanı Efkan Ala, çeşitli eyaletlerde görev yapan Sudanlı belediye başkanları ile bir araya geldi.İçişleri Bakanı Efkan Ala, Hayrat Vakfı ve Sudan Hükümeti arasında imzalanan protokol kapsamında büyükşehir belediyesinden tecrübe...

Bakan Efkan Ala Sudanlı Belediye Başkanlarıyla Buluştu
banner98
İçişleri Bakanı Efkan Ala, çeşitli eyaletlerde görev yapan Sudanlı belediye başkanları ile bir araya geldi.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Hayrat Vakfı ve Sudan Hükümeti arasında imzalanan protokol kapsamında büyükşehir belediyesinden tecrübe aktarımı yapmak ve Bursa’nın tarihi ve kültürel dokusunu yerinde görmek amacıyla kente gelen Sudan’ın farklı eyaletlerinden belediye başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, milletvekilleri ve il yöneticileri katıldı. Sudanlı kardeşleri Bursa’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İçişleri Bakanı Efkan Ala, hükümetin ve partilerinin Sudan halkının her zaman yanında olduğunu ifade etti. Bakan Ala, AK Parti’nin yalnızca Türkiye’nin değil ümmetin geleceği için çalışma anlayışıyla dünyadaki tüm mazlum ve mağdur milletlerin umudu olduğunu söyledi.
Sudanlı belediye başkanları ise Suriye’ye, Arakan’a, Irak halkına, kendi ülkelerine her zor durumda yardım elini uzatan Türk ulusuna ve AK Parti hükümetine teşekkür ederek, bu anlayışın ümmet bilincini kuvvetlendirerek tüm dünyaya örnek olduğunu belirtti.
Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0