‘Azizname’ seyirciyle buluştu

Mali müşavirlerden oluşan BSMMMO Tiyatro Topluluğu, ‘Azizname’ adlı oyunu izleyici ile buluşturdu. Tayyare Kültür Merkezi’nde Kızılay yararına sahnelenen oyuna, meslek mensupları ve aileleri büyük ilgi gösterdi.

‘Azizname’ seyirciyle buluştu
banner98
 Erdem Erdoğan yönetimindeki Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Tiyatro Topluluğu’nun meslek mensuplarından oluşan ekibi, Türk Kızılayı yararına ‘Azizname’ adlı iki perdelik tiyatro oyununu ilk kez sahneledi. BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu tiyatro gösterimi, meslek mensupları ve ailelerinin de yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bilet satışından elde edilen gelirin, Türk Kızılayı’na bağışlanacağı tiyatro gösteriminin açılışında konuşan Oda Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, “Yoğun iş temposundan fırsat bulup da Odamızın açmış olduğu faaliyet gruplarına katılan meslektaşlarım, sanat gruplarımızın eğitmenleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonumuza teşekkürü bir borç biliyorum. Türk Kızılayı yararına düzenlediğimiz gecemize davetiye alarak destek veren ve şu an bu salonu dolduran sizlere de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu geceye katılmakla yıllarca ülkemize kan veren can veren Türk Kızılayı’na destek verdiniz. Türk Kızılayı’nın ilelebet var olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

PLAKET VE BELGE TAKDİMİ

Tiyatro gösteriminin sonunda Smmm. Nilay Karacaoğlu Özelmaser, teşekkür plaketi ve belgelerin takdimi için BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez’i kürsüye davet etti. Meslektaşlarını tebrik etmek üzere sahneye çıkan BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, oyunun yönetmeni Erdem Erdoğan’ın plaketini yönetmen yardımcısı Çağrı Dulun’a takdim etti. Oyunun sonunda, Türk Kızılayı Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı adına sahneye çıkan Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Aybat Durmuş ise BSMMMO’ya ve davetiye alarak Türk Kızılayı’na destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Oyunu izleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zehra Sönmez de meslek mensuplarını tebrik etti. Gecenin sonunda, Erdem Erdoğan yönetimindeki BSMMMO Tiyatro Topluluğu’nu oluşturan Ayhan Karaşin, Ayser Kaya, Binnaz Danışmaz, Celalettin Çoban, Erdi Yazgan, Elif Yeşilkavak, Erdal Arslan, Huriye Özen, Hayrettin Ersoy, Hükmettin Çakar, İlkay Mutluay, Murat Fırat, Nurcan Dükancılar, Nazan Özsoy, Songül Alkan, Songül Gül Deniz, Zuhal Kurubaş’a Türk Kızılayı tarafından günün anısına hazırlanan teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0