banner101

Aysal, başkan adayını açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 18-25 Ekim tarihlerinde yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda yeni başkan adayını açıkladı.

Aysal, başkan adayını açıkladı
 Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 18-25 Ekim tarihlerinde yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda Cemal Özgörkey'in başkan adayı olacağını açıkladı.

Aysal, Arsenal ile yarın oynanacak karşılaşma için takımla birlikte Londra'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aysal, Cemal Özgörkey'in bir süredir başkan adaylığı için çalıştığını belirterek, "Geçtiğimiz 15-20 gün içinde hazırlıklarını başlatmıştı. Kendisi hazırlıklarını tamamlamış ve büyük bir ihtimalle bugün adaylığını açıklayacak. Böylece benim de desteğime sahip olacak bir Galatasaray Başkan Adayı daha karşınıza çıkmış oluyor. İnşallah hayırlısı olur" dedi.

"BENİM GALATASARAY'DA HİZMETİM KESİNTİSİZ DEVAM EDER"
Kendisinin adaylığı ile ilgili bir soruya Aysal, "Benim Galatasaray'da hizmetim kesintisiz devam eder. Cemal Özgörkey diğer adaylar kadar Galatasaray'a hizmet etmiş iyi bir iş adamıdır. Galatasaray'ın bugünkü yaşam tarzını, imkanlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi bilen buna göre hesabını kitabını yapabilecek her türlü tecrübeye ve güce sahip bir arkadaşımız. Kendisine buradan herkesten önce başarılar dilemek istiyorum" diye konuştu.

"ÇOK İYİ HABERLERLE DÖNECEĞİZ"
Aysal, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Arsenal ile oynayacakları müsabakayı da değerlendirerek, "İnşallah Londra'dan çok iyi haberlerle döneceğiz. Takımımız bu konuda son derece kararlı. Gördüğünüz gibi ben de onlarla beraber gidiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne alışmış bir Galatasaray var ve bu Galatasaray'ı yarın sahada çok iyi göreceğinizden eminim. O konuda benim en ufak bir endişem yok" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0