banner102

Avcılar yunus alarmı!

Avcılar’da denizde yaralı bir şekilde bulunan yunus, polis ekipleri ve balıkçılarla kıyıya çıkarılarak tedavi edildi. Tedavisinin ardından yunus balıkçıların yardımı ile Avcılar açıklarında derin bir noktaya bırakıldı.

Avcılar yunus alarmı!
 Olay, dün 10.00 sıralarında Avcılar Ambarlı’da meydana geldi. Denizde yaralı bir yunusun görülmesi üzerine vatandaşlar tarafından polise haber verildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler bir tekne ile denizde yaralı olan yunusun yanına gitti. Ağa takılı yaralı yunusu karaya yaklaştıran polis ekipleri ve vatandaşlar yunusu takıldığı ağdan kurtarıldı. Olay yerine çağrılan veteriner hekim yaralı yunusa ilk müdahalesini yaptı.
Denizde bir karartı görmesi üzerine polislere haber verdiğini ifade eden vatandaş İnci Şaver, “Denizde ceset olduğunu sandık, ondan sonra polisi aradık. Polis geldi, meğer yunus balığıymış. Çok şaşırdık. Bir kurtaran gelsin dedik. Neyse polis geldi. Polise de teşekkür ederiz geldiği için. Hiç olmazsa kurtuldu, yazık hayvana” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0