banner102

Arap turisti ağlatan kaza

Taksim’de motosikletin çarpması sonucu şok geçiren genç Arap turist, gözyaşlarına boğuldu.

Arap turisti ağlatan kaza
 Karakola gitmek istemeyen Arap turistin yakınları ise zararının karşılanmasını için motosiklet sürücüsüne 200 lira verdi. 

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Taksim Tak-ı Zafer Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yolun karşısına geçmeye isteyen genç bir Arap turiste, o esnada Özgür Özgül yönetimindeki 34 RHD 76 plakalı motosiklet çarptı. Arap turist çarpmanın etkisiyle şoka girdi. Şoka giren küçük kız yakınına sarılarak ağlamaya başladı. Şoku atlatmaya çalışan genç kızı, kaldırıma oturtan yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Motosiklet sürücüsü Özgül ise turistin yakınlarıyla zararının karşılanması için tartışmaya başladı. Bir yandan polisi arayan Özgül, gazetecilerin kazanın nasıl olduğu sorusuna da, “Şuan bunlarla uğraşacak durumda değilim, germeyin lütfen beni” diye yanıtladı.

“BURASI TÜRKİYE, KARAKOLA GİTMELİSİN”

Özgül motosikletinde oluşan hasarın karşılanmaması üzerine turistlerle anlaşamayınca onlara, “Burası Türkiye, karakola gitmelisin” diye bağırdı. Karakola gitmek istemeyen turistler, motosikletin zararı olarak Özgül’e 200 lira vermek istedi. İlk olarak parayı kabul etmeyen Özgül, çevredeki vatandaşların telkinleri üzerine 200 lirayı kabul etti. Özgül’ün 200 lirayı alması üzerine Arap turistlerden biri “Vallahi haram” diyerek tepki gösterdi. Daha sonra Özgül ve Arap turistler olay yerinden ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0