Ankara’da kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Ankara'da iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Ankara’da kaza: 1 ölü, 3 yaralı
banner98
Ankara'da iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ölen şahıs sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza, Çankaya Yakupabdal Köyü Yolu’nda meydana geldi. Yakupabdal Köyü’nden Merkez istikametine gelen İsmail Yürür idaresindeki 06 ZKZ 14 plakalı araç ile merkez istikametinden Yakupabdal köyüne çıkmakta olan sürücüsü öğrenilemeyen 06 D 4752 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 06 ZKZ 14 plakalı araçta bulunan Vehbi Akkaya olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Yürür ve 2 kişi daha yaralandı.

Kazayı gören köy sakinleri hemen sağlık ekiplerine, itfaiyeye ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan vatandaşları kurtardı. Olay yerindeki sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi yaparken Akkaya’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazadaki yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0