Ali Uçar'dan insanlık dersi

Metroda kitap okurken fotoğrafı çekilen ve sosyal medyada entel keko, kız tavlamak için kitap okuyor damgasına maruz kalan Ali Uçar, şovmen Beyazıt Öztürk'ün programına katıldı.

Ali Uçar'dan insanlık dersi
banner98
 Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ise dün yayınlanan bölümünde İzmirli Ali Uçar'ı konuk etti. Duruşu ve sözleriyle beğeni toplayan Ali Uçar, programda kendisini anlattı. İlkokulu 6. sınıfta bıraktığını belirten Uçar, yaşam hikayesiyle herkese hayat dersi verdi.

Uçar son zamanlarda sosyal medyada konu olmasının ardından katıldığı programda kendini 'Üç Erkek kardeşiz. Ben beş yaşındayken annem babam ayrıldı. Babam Ukrayna’ya gitti ondan sonra hiç görmedim' tanıttı. Uçar okula gidememesinin nedenini ise şöyle açıkladı.

‘Kitabım yoktu okul elbisem yoktu utanırdım. Her seferinde öğretmenimi atlatırdım yarın alacağız haftaya alacağız derdim. Böyle geçti okul hayatım ama hiç bir zaman okumayı asla ve asla bırakmadım her zaman okudum her zaman yanımda kitap barındırdım. Paramın yettiğince kitap almaya, kütüphaneye gitmeye, öğrenmeye hayattan kopmamaya hep bir şeyler öğrenmeye çalıştım bu şekilde yaşadım’ dedi.
 

Bu sözlerinin üzerine Ali Uçar seyircilerden büyük alkış aldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0