banner101

Alattin Çakıcı TANIK Sandalyesinde!

Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu’na nakledilen hükümlü Alaettin Çakıcı (60), İzmir’de sanıklar Z.D. (41) ve S.Ö.'nün(46) "Görevi kötüye kullanma" iddiasıyla dinlendi.

Alattin Çakıcı TANIK Sandalyesinde!
Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu’na nakledilen hükümlü Alaettin Çakıcı (60), İzmir’de sanıklar Z.D. (41) ve S.Ö.'nün(46) "Görevi kötüye kullanma" iddiasıyla yargılandıkları davada tanık olarak dinlendi.

Adana Adliyesi’ne özel harekat ekiplerinin iki akrep aracı ile takip ettiği Alaettin Çakıcı için jandarma ve diğer polisler yoğun güvenlik tedbiri aldı. Jandarma timleri, basın mensuplarının Çakıcı’dan görüntü almamaları için etten duvar ördü. Adliyenin zemin katında tutuklu sanıkların alındığı kapıdan içeriye alınan Çakıcı, Adana 4. Sulh Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Yaklaşık iki saat mahkemede kalan Çakıcı, dinlendikten sonra benzeri güvenlik tedbirleri altında Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0