AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati:

Şanlıurfa’da Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin(SKM) açılışını yapan Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Nureddin nebati, muhalefet partililerin ‘oyun oynanacak’ diyerek yeni oyunlar peşinde olduğunu söyleyerek tüm partililere dikkatli...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati:
banner98
Şanlıurfa’da Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin(SKM) açılışını yapan Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Nureddin nebati, muhalefet partililerin ‘oyun oynanacak’ diyerek yeni oyunlar peşinde olduğunu söyleyerek tüm partililere dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu. Muhalefet partilere de seslenen Nebati, “Oyunlarınızı tiyatro sahnelerinde ihanet şebekeleri ile oynayın. Ama bu millet ile oyun oynamayın” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, kendisinin ve partisinin Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mazhar Bağlı’nın seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştirdi. Bir restoran ve cafenin açılışını da yapan Nebati son olarak ise AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Nebati, partilileri provokasyonlara karşı uyardı. Nebati, “Muhalefet partilerden bazıları köylere gidip, oraya buraya gidip, bir takım sözlerle ve yanlış davranışlarda bulunabilirler. Aman ha iradesine herkes sahip, çıkacak. Sandığı namus bilecek, gidecek oy kullanacak. Hiçbir şantaja, tehdide boyun eğmeden, özgür iradesine göre oy kullanılmasını istiyoruz. Geçmişi belli olan insanlarız. Üzerimize geldiler, yıkmaya çalıştılar. Hiçbir zaman ne sopa gösterdik, ne tehdit ettik. Biz milletle varız, milletle olmaya beraber olacağız” dedi. Seçim günü oynanacak oyunlara karşı da parti görevlileri ve seçmenleri uyaran Nebati, muhalefetin, ‘oyun oynayacaklar’ diyerek, yeni oyunlar peşinde olduğunu kaydetti. Nebati, şöyle devam etti:
“Tüm seçimlerde aynı oyunları, aynı hikayeleri, aynı oyunları oynamaya çalıştılar, tutmadı. Cumhurbaşkanını da seçtik. Bu seçim birileri için gerçekten yaldızların döküldüğü bir seçim. Özellikle muhalefet partileri için yaldızları dökülen bir seçim. Provakasyon, kışkırtma, tehdit ve şantajın yanında oyun oynuyorlar. Seneryolar oluşturuyorlar. ‘Sandıklarınıza sahip çıkın, birileri oyun oynayacak diyorlar. Hayır. Bizim işimizde, gücümüzde, senaryo üretmek, oyun oynamak, sandıklar üzerinde maniplasyonlar yapmak’ diye bir şey yoktur. Biz milletin iradesine inanan Milletiin iradesi ile hareket eden bir partiyiz. Burada sandıklara sahip çıkması gerekenler AK Partililerdir. Çünkü sandıklara sahip çıkmazsak bunlar, yakarak, bir takım oyları mükerrer bastırarak, yada sahte mühürlerle ‘ak parti şöyle yaptı, Ak Parti böyle yaptı’ diye oyun hazırlığı içerisindedirler. Bu oyunları oynamaya çalışanlara sesleniyorum, ‘biz, sandık müşahitlerimizle, sandık başkanları, teşkilatımızla, sevenlerimizle sandığa sahip, çıkacağız. Sandıklarda herkes, özgür iradesiyle oyunu kullanacak, sonuç Allah ne takdir ettiyse, bu millet ne istediyse, başımızın, gözümüzün üstünde.”
Oynanacak oyunlara karşı her türlü tedbirin de alındığını anlatan Nebati, “Okullarda, sınıflarda, sandıklarda manipülasyonlarınızı engelleyecek güce sahibiz. Oyun oynayacaksanız, oyunlarınızı tiyatro sahnelerinde ihanet şebekeleri ile oynayın. Ama bu millet ile oyun oynamayın. Sandıklarımıza biz sahip çıkacağız. Teşkilat mensuplarımız, sandığa sahip çıkma konusunda her türlü tedbirlerini eğitimlerini almışlar, hukukçularımız gerekeni yapacaktır. Biz her türlü tedbiri alıyoruz. Devlet her türlü tedbiri alıyorlar, YSK her türlü tedbiri alıyorlar. Onlar oyun oynamaya çalışıyorlar, oyun oynamaya gayret edecekler. Biz sağlam duracağız. Onların hayatları böyle geçiyor” diyerek başta kadınlar olmak üzere tüm partilileri seçim gününe kadar çalışmaya çağırdı.
KAN AKAN MUSLUK AFİŞİ
Nebati, Van Büyükşehir Belediyesi’nin bilboardlarda kullandığı kan akan musluk remini de eleştirdi. Ak Parti iktidarının musluklarından sevgi, barış ve dostluğun fışkırdığını vurgulayan Nebati, “Akan musluktan kan akıyor. Bizim musluklarımızda izzetli ve aziz su akacak. İnsanlara can veren su akacak. Bizim musluklarımızdan akan su topraklara bereket getirecek, topraklarımızdan bereket fışkıracak. Topraklarda mısır, buğday, arpa, mercimek yetişecek. oyunlarınızı tiyatro sahnelerinde ihanet şebekeleri ile oynayın. Ama bu millet ile oyun oynamayın. Birilerinin musluğundan kan akabilir. Birilerinin musluklarından kan, yağmalama, Vandalizm, beklenebilir. Bizim istikametimiz doğru. Bizim istikametimiz, 78 milyon insanın istikameti ile aynıdır.”
Açılış kurdelesini kesen Nebati, davetlilerle birlikte SKM’nin çalışma birimlerini tek tek ziyaret etti.
Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0