AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Gücümüzü halktan alıyoruz. 1 Kasım’da AK Parti’nin inşallah tek başına iktidarını yeniden yakalayacağız" dedi.Şahin, partisinin Karabük İl Başkanlığı tarafından Beşbinevler...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin:
banner98
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Gücümüzü halktan alıyoruz. 1 Kasım’da AK Parti’nin inşallah tek başına iktidarını yeniden yakalayacağız" dedi.
Şahin, partisinin Karabük İl Başkanlığı tarafından Beşbinevler Mahallesi’nde düzenlenen "Ak Yürüyüş" programına katıldı. Yürüyüş sonunda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, iktidarları döneminde Türkiye’nin geliştiğini, büyüdüğünü ve daha da büyüyeceğini söyledi. 7 Haziran seçimlerinin ardından halkın kendilerine verdiği mesajı çok iyi aldıklarını belirten Şahin, "Türkiye de istikrar olursa, ekonomide de istikrar olur. Siyasi belirsizlik olursa, piyasa, çarşı ve pazarda da belirsizlik olur. Pazar günü inanıyorum ki sandıktan istikrar çıkacak. Siyasi ve demokratik istikrar çıkacak. Halkımızın bu kararlığını görüyorum. Bu kararlığı gören birileri müthiş bir telaşa kapıldı" diye konuştu.
Ankara’da canlı bombalar tarafından yapılan ve 102 vatandaşın öldüğü saldırıya değinen Şahin, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı.Saldırının amacının 1 Kasım’da yapılacak seçimleri yaptırmamak olduğu ifade edildi. Birileri Türkiye’de ’one minute’ diyebilen devlet adamları olmasın, ’Ankara’da iş başında Türkiye yeniden IMF’den borç alsın ve bizde kendilerine emir verelim. AK Parti gibi bir parti iş başında olmamalı. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanı olmamalı. Ahmet Davutoğlu gibi bir Başbakan olmamalı’ bunları istiyorlar. Önemli olan vatandaşların ne diyeceğidir. Onların ne dediğinin, planladığının ve ne proje peşinde koştuklarının hiçbir önemi yok" dedi.
Birilerine 1 Kasımda sandıktan şamar gibi bir dersin çıkacağını ifade eden Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:
"Sandıktan ’biz bu ülkede dışa bağımlıktan kurtulmuş, milli politikaların devamını istiyoruz’ diyen bir karar çıkacaktır. Yarın siyasiler susacak, halk konuşacak. Halkın sesini Mısır’daki sağır sultan değil, herhalde Sisi duyacak. Gücümüzü halktan alıyoruz. 1 Kasım’da AK Parti’nin inşallah tek başına iktidarını yeniden yakalayacağız. Ülkemizi büyük bir kararlılıkla 2019’a ve oradan 2023’e hep birlikte taşıyacağız. Ülkemizi en gelişmiş 10 ülke arasına sokacağız. Hedefimiz budur."
Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 08:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0