banner101

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “BDP bölge partisidir.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “BDP bölge partisidir. MHP Türkçülük üzerinden siyaset yapar Türkiye’nin yarısından fazlasında esamesi yoktur. CHP ise birleştirici güç olması için Japon yapıştırıcısı kadar sağlam...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “BDP bölge partisidir.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “BDP bölge partisidir. MHP Türkçülük üzerinden siyaset yapar Türkiye’nin yarısından fazlasında esamesi yoktur. CHP ise birleştirici güç olması için Japon yapıştırıcısı kadar sağlam olması gerekir” dedi.
Kırşehir’de parti teşkilatı ile bir araya gelen Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik, yaptığı konuşmada, “BDP bölge partisidir. Kürtçülük üzerinden siyaset yapar. MHP Türkçülük üzerinden siyaset yapıyor. Türkiye’nin yarsından fazlasında esamesi yok. CHP ise bu seçimde ‘Türkiye’nin Birleştirici Gücü’ sloganını kullanıyor. Birleştirici güç olman için Japon yapıştırıcısı kadar sağlam olman lazım. Siz uhu bile değilsiniz. Neyi birleştireceksiniz” şeklinde konuştu.
Parti teşkilatını yaşananlar noktasında bilgilendiren Çelik, “17 Aralığı yapanlar birilerinin değirmenine su taşımak için bu süreci yaptılar. 17 Aralık’ta bu süreç olmasaydı sizlere soruyorum Allah aşkına Kılıçdaroğlu meydanlarda ne söyleyecekti. Yaptığı bir başarımı var onumu anlatacaktı. Halka ümit verecek bir proje mi var oda yok hadi Devlet Bahçeli yine idare edecekti diyecekti ki, ‘İhanet ettiniz, Apo, Kandil, İmralı’ çözüm sürecini istismar edecekti. Kılıçdaroğlu ne söyleyecekti. 7 yıl bakanlık yaptım. Allah da biliyor ki kulları da bilsin ki bu kardeşinizin gelecekte siyaset adına herhangi bir beklentisi yoktur. Ama bir siyaset bilimci olarak size şunu söyleyeyim, AK Parti Türkiye’nin çimentosudur. BDP bölge partisidir. Kürtçülük üzerinden siyaset yapar. MHP Türkçülük üzerinden siyaset yapıyor. Türkiye’nin yarısından fazlasında esamesi yok. Bu ülkede tüyü bitmemiş yetimin hakkına kim hak etmediği şekilde bir el uzatırsa o el kimin eli olursa olsun o eli sizinle kırmak bizim boyun borcumuzdur. Hırsızlık olsaydı. Bu duble yollar hastaneler olmazdı” ifadelerini kullandı.
Kırşehir’de düzenlenen toplantıya AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Salih Çetinkaya ve çok sayıda partili katıldı.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 23:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0