banner102

'AK Parti 2015’te iktidar olamazsa…'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "AK Parti Haziran 2015 seçimlerinde iktidar olmazsa en çok Netanyahu sevinir" dedi.

'AK Parti 2015’te iktidar olamazsa…'
 Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'ndaki toplantıda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Haziran 2015 seçimleri ile AK Parti'nin ikinci hamle döneminin başlayacağını ve güçlü Türkiye'nin temellerinin atılacağını belirtti.

- BAŞKANLIK SİSTEMİ GELİRSE TÜRKİYE DAHA ÇOK BÜYÜR 
Başkanlık sisteminin ülkeye güç katacağını ifade eden Bozdağ, "Şimdi tartışıyorlar, başkanlık sitemi gelirse ne olur? Başkanlık sistemi gelirse Türkiye daha çok büyür. Siyasi istikrar olur, güçlü iktidar olur. Milletin iradesi Ankara'da iktidar olur. Türkiye hızlı karar alır ve zaman kaybetmez. Her şey anında yapılabilir. Bir güç ve kuvvet olur. Başkanlık sistemi her türlü operasyona karşı durabilecek dimdik bir sistemdir" dedi.

- BAŞKANLIKTAN PADİŞAHLIK ÇIKMAZ 
Başkanlık sitemiyle ilgili eleştirilere yanıt veren Bozdağ, "Padişahlık diyorlar, şunu diyorlar, bunu diyorlar. Başkanlıktan padişahlık çıkmaz. Niye padişahlık diyorlar? Çünkü milleti korkutmak için diyorlar. Vallahi yalan söylüyorlar. Çok net çarpıtıyorlar. Padişahlık babadan anadan evlada sirayet eder, miras kalır. Başkanlık için şartları taşıyan herkes aday olabilir. Başkan seçilmek için sandık kurulacak, milletin yüzde 51 oyunu alacaksın. Padişahlık ölünceye kadar, başkanlık 4 bilemedin 5 yıl. Millet seçmezse dahası yok" ifadelerini kullandı. 

- ONLAR GÜDECEKLERİ ÇOBAN İSTİYORLAR 
Türkiye'nin geleceğini hedef alan iç ve dış düşmanların Haziran 2015 seçimleri öncesinde çeşitli tuzaklar kuracaklarını dile getiren Bakan Bozdağ, "Dert güçlü Türkiye istemiyorlar. İstikrarlı bir Türkiye istemiyorlar. Güdecekleri çoban istiyorlar. Islık çaldıklarında esas duruşa geçecek kadrolar istiyorlar" diye konuştu. 

- NETANYAHU BAYRAM EDER 

Bozdağ şunları kaydetti:
"Silahlar bırakılır, Türkiye'de kardeşlik iklimi kalıcı olursa, barışın dili herkesin dili haline gelirse, Türkiye teröre harcadığı parayı yatırıma dönüştürürse diye karar kara düşünen içeride ve dışarıda Türkiye düşmanları var. Eğer bunlar 4 yıl, hem de seçimsiz 4 yıl iktidara gelirlerse Türkiye daha güçlü hale gelir ve biz Türkiye'yi güdemeyiz diyorlar." 

Toplantının sonunda Bozdağ'a İl Başkanı Salim Çivitçioğlu tarafından Çankırı'nın tarihi simgelerinden İnandık Vazosu hediye edildi. 

Ak Parti 5. Olağan Çankırı İl Başkanlığı kongresinde seçime ek liste ile giren Celal Kaman il başkanı seçildi. Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda yapılan kongreye Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile parti teşkilatları katıldı.
 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 20:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0