5’inci gününde toplam 354 bin ziyaretçiye ulaştı

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği İnegöl Kitap Günleri Fuarı, 5’inci gününde toplam 354 bin ziyaretçiye ulaştı. Belediye Başkanı Alper Taban, vatandaşların bu katkısının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

5’inci gününde toplam 354 bin ziyaretçiye ulaştı
banner98
 İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 2’nci kez düzenlenen İnegöl Kitap Günleri Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. 16-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarın 5’inci günü geride kalırken, toplamda 35 bin kişinin fuarı ziyaret ettiği açıklandı.

BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE VERİM ALINDI
Belediye Başkanı Alper Taban, bugün fuar alanında gerçekleştirilen İnegöllü yazar Cemil Kavukçu’nun imza gününe katıldı. İmza günü öncesi stantları gezip öğrencilerle bir araya gelen Başkan Taban, bazı öğrenciler kitap hediye etti. Yoğunluğun oldukça fazla olduğu fuarda hem yazarların hem yayınevlerinin hem de ziyaretçilerin organizasyondan beklentilerin oldukça üzerinde verim aldığı gözlendi. 10 gün sürecek fuarın 5 günü geride kalırken, fuara öğrenciler başta olmak üzere ilçede yaşayan her yaştan bireyin ilgi gösterdiği ifade edildi.

KAVUKÇU’YA “1299’DAN GÜNÜMÜZE 1299 İNEGÖLLÜ” KİTABINI HEDİYE ETTİ
Fuar ziyareti sonrası Cemil Kavukçu’nun imza gününe katılan Belediye Başkanı Alper Taban, burada yazarla sohbet edip kitabını imzalattı. Başkan Taban’da Kavukçu’ya İnegöl Belediyesi’nin Kent Konseyi işbirliğinde hazırladığı “1299’dan günümüze 1299 İnegöllü” isimli kitabı hediye etti.

FUARI 5 GÜNDE 35 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ
Burada bir açıklama da yapan Başkan Taban, “Bugün hem kitap fuarımıza tekrar bir gelelim, ziyaret edelim hem de imza gönünde İnegöllü yazarımız Cemil Kavukçu Beyefendiye bizler de kitabını imzalatıp o heyecanına ortak olalım istedik. Tabi gerçekten çok mutlu olduğumu ifade edeceğim. Arkadaşlarımdan aldığım son bilgiye göre şuana kadar 35 bin kişi fuarımızı ziyaret etti” dedi.

DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Önümüzdeki yıllarda organizasyonun daha da geliştirilerek sürdürüleceğini ifade eden Taban, “Geçen yıl ilk fuarı yaptıktan sonra hemen şu değerlendirmeyi yapmıştık; ikinci fuarı çok daha iyi bir fuar haline dönüştürmeliyiz. Daha iyi neler yapabiliriz? Daha iyisi için ne olmalı konularında üzerine çalışmıştık. Bu çalışmaların da karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Ama tabi bununla da yetinmiyoruz. İnşallah bundan sonraki yıl da yapacağımız fuarla ilgili yer ve lokasyon noktasını yeniden sorgulayacağız. İçeride ziyaret eden ve katılımcı yayınevlerinin, organizasyon şirketimizin, Kültür İşleri Müdürlüğümüzün tespit ettiği konuları da yeniden gözden geçirerek ve bunları iyileştirerek bundan çok çok daha iyi fuar yapmayı istiyoruz. Bir sevindirici kısmı da şu; İnegöl’ün genci, yaşlısı bu organizasyona sahip çıktılar. Burada yürüyecek alan kalmadığı oldu. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha geniş alanlarda bu organizasyonu yapmak için çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0