banner101

14 Yaşındaki 2 Kız 5 Gün Parkta Kaldı

Adana'da 5 gündür kayıp olan 14 yaşındaki 2 kız arkadaş, kayıp S.K.'nin ağabeyi tarafından bulundu. 5 gün boyunca kızların parkta kaldığı ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi.

14 Yaşındaki 2 Kız 5 Gün Parkta Kaldı
Adana'da 5 gündür kayıp olan 14 yaşındaki 2 kız arkadaş, kayıp S.K.'nin ağabeyi tarafından bulundu. 5 gün boyunca kızların parkta kaldığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre 8. sınıf öğrencisi S.K. (14), 3 yıl önce annesi Hicran K.'yi kanserden kaybetti. Yine onun arkadaşı olan B.B.(14) ise bundan 1.5 yıl önce babası Ramazan B.'yi kanserden kaybetti. Aynı okula giden kız çocukları 24 Mart günü 'Okula gidiyoruz' diye evden çıkıp bir daha dönmedi. Bunun üzerine S.K.'nin askerden yeni gelen ağabeyi Umut K. (23) kız kardeşini bulmak için gece gündüz çalıştı. Umut K. son olarak kardeşinin bir arkadaşından onların merkez Çukurova ilçesindeki bir parkta olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Umut parka gitti. Ağabey Umut, parkta kız kardeşini ve arkadaşını buldu. Umut, çocukları parktan alarak eve getirdi. S.K. arkadaşıyla birlikte okula gitmek yerine annesinin mezarına gittiğini buradan da geri eve dönmek istemediğini söyledi. B.B. ise okula gitmediklerini bu nedenle ailesinden çekindiği için eve de gitmediklerini belirterek, "Okula gitmedik. Geç saat olduğu için ailemiz kızar diye eve de gidemedik. O günden sonra parklarda kalmaya başladık. 5 gün boyunca parkta kaldık. Parkta kalırken geceleri çok korktuk. Sonunda Umut ağabey geldi. O geldiğinde benim dayanacak gücüm kalmamıştı. Hem de artık çok korkuyordum. Geldiğine çok sevindim" dedi.
B.B. bir arkadaş ortamında merak ettiği için uyuşturucu kullandığını söylerken, aileler ise kızlarının sağ salim eve geldiği için mutlu olduklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0