Zonguldak'ta Sel Yüzünden Vatandaşlar Dolmuş Durağına Sığındı

Zonguldak'ta sabah erken saatlerinde bastıran şiddetli yağmur nedeniyle Gazipaşa Caddesi taştı. Sürücüler ise zor anlar yaşadı.Meteoroloji yetkililerinin uyarılarının ardından sabah 08.00 itibariyle başlayan şiddetli yağış hayatı olumsuz...

Zonguldak'ta Sel Yüzünden Vatandaşlar Dolmuş Durağına Sığındı
banner98
Zonguldak'ta sabah erken saatlerinde bastıran şiddetli yağmur nedeniyle Gazipaşa Caddesi taştı. Sürücüler ise zor anlar yaşadı.
Meteoroloji yetkililerinin uyarılarının ardından sabah 08.00 itibariyle başlayan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Zonguldak'ın en işlek caddesi Gazipaşa'da alt yapı yetersiz kaldı. Rögarlar şiddetli yağmur sularına yetişemedi. Taşan yolda güçlükle ilerlemeye çalışan sürücüler ise zor anlar yaşadı. Kozlu ilçesinde de sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış sebebiyle Zonguldak-Kozlu karayolu kısa bir süre ulaşıma kapatıldı. Zonguldak'a gelmek isteyen vatandaşlar ani su baskınları nedeniyle zor anlar yaşadı. Bir aile dolmuş durağına sığındı. Durağın bankına çıkan vatandaşlar, bir süre suların çekilmesini bekledi. Emniyet ve belediye ekipleri sabah saatlerinden itibaren çalışmalarını başlattı.
İkinci makas mevkinde de su birikintisi meydana geldi. Atatürk Devlet Hastanesi güzergahındaki yol ise su baskını nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı. Ulaşım bazı bölgelerde kontrollü sağlanıyor. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0