Zirvesi Öncesi Yuvarlak Masa Toplantısı

İstanbul’da düzenlenecek Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi öncesi yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirildi.Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi öncesi yuvarlak masa toplantısı düzenlendi. Dünyanın önde gelen iş adamları ve...

Zirvesi Öncesi Yuvarlak Masa Toplantısı
banner98
İstanbul’da düzenlenecek Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi öncesi yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirildi.
Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi öncesi yuvarlak masa toplantısı düzenlendi. Dünyanın önde gelen iş adamları ve devlet yetkililerinin dünyanın geleceği hakkında konuşmak üzere bir araya geleceği ve önemli anlaşmaların da yapılmasına zemin hazırlanacak olan Enerji ve Ekonomi Zirvesi, 20-21 Kasım Cuma günü İstanbul’da yapılacak. Zirveye ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın de katılması bekleniyor.
Borsa İstanbul, Chevron, Halkbank ve THY iş ortaklığında düzenlenen Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi, aralarında Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ABD Enerji Bakanı Ernest Moniz, İklim ve Enerjiden Sorumlu AB Komisyonu Üyesi Miguel Arias Canete’in de bulunduğu konuşmacıları, 40’ı aşkın ülkeden kamu, medya ve sivil toplum kuruluşlarından üst düzey temsilcilerle buluşturuyor.
Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi, geniş Avrasya bölgesi ve Türkiye çevresinde, bölgesel ve küresel enerji, ekonomi, siyasi tehditler konularında transatlantik bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor. Her yıl Türkiye ve dünyadan üst düzey yetkilileri ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren zirve, bölgede işbirliği, ortak gelecek ve birliktelik anlayışının güçlenmesini sağlıyor.
Zirvede bu yıl “Zor Zamanlarda Yol Almak” teması ile bir araya gelen üst düzey iş adamları, devlet yetkilileri ve politika uzmanları köprü kurmaya odaklanacak.
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0