banner102

Zenginden Alıp Fakire Veriyor

Diyarbakır’ın Silvan Muhtarlar Dernek Başkanı ve Kale Mahallesi Muhtarı Murat Ateş, zenginlerden aldığı zekat ve fitreleri Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelere dağıtıyor.Ramazan ayında yapacağı yardımların aralıksız devam edeceğini...

Zenginden Alıp Fakire Veriyor
Diyarbakır’ın Silvan Muhtarlar Dernek Başkanı ve Kale Mahallesi Muhtarı Murat Ateş, zenginlerden aldığı zekat ve fitreleri Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelere dağıtıyor.
Ramazan ayında yapacağı yardımların aralıksız devam edeceğini belirten Ateş, yardımların yıl boyunca devam ettiğini söyledi. Ateş, "Amacım rutin yardımlardan ziyade ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine birkaç aylık gıda ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yardım etmektir. Bu nedenle mahallemde ve dışarıda bulunan durumu iyi ve zengin insanlardan almış olduğum zekat ve fitreyi yardıma muhtaç ailelere ulaştırmak benim için mukaddes görevdir. Geçen sene 982 koli yardım paketi dağıttım. Bu seneki hedefim bu yardım kolilerini 2 bin koliye ulaştırmaktır. Şu ana kadar bin koliye yakın yardım paketi dağıttım. Ramazan ayı bitimine kadar ulaşmak istediğim hedefime inşallah ulaşırım. Önümüzdeki sene bu yardımları Silvan geneline yaymak ve diğer mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmalar yapmaktayım. İhtiyaç sahiplerine bu yardımları ulaştırmamda vesile olan herkese sonsuz teşekkür ve minnettarlığımı sunarım" dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 05:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0