Yüzlerce Çocuk Sahnede

Seferihisar Belediyesi bünyesinde eğitim gören ve Seferihisar Çocuk Şenliği’nde yeteneklerini sergileyen çocuklar, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.Seferihisar Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezi, Ürkmez Gençlik Merkezi, Spor Okulları...

Yüzlerce Çocuk Sahnede
banner98
Seferihisar Belediyesi bünyesinde eğitim gören ve Seferihisar Çocuk Şenliği’nde yeteneklerini sergileyen çocuklar, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.
Seferihisar Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezi, Ürkmez Gençlik Merkezi, Spor Okulları ve Kent Konseyi Engelli Meclisi öğrencileri, eğitmenleri öncülüğünde hazırladıkları gösterileriyle izleyicileri kendilerine hayran bıraktı.
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Yardımcıları Gürhan Özata ve Nilgün Durmazer’in de katıldığı Çocuk Şenliği’nde, çocuklar belediyenin açtığı tiyatro, pantomim, jimnastik, tekvando, gitar, gençlik korosu, basketbol, futbol, hentbol branşlarında yeteneklerini sergiledi.
5 ve 15 yaş arasında yüzlerce çocuğun gösterilerini sunduğu yaklaşık 3 saat süren etkinlikte izleyiciler, yeteneklerini geliştiren çocukları dakikalarca ayakta alkışladı.
ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ BAŞLIYOR
Seferihisar Çocuk Şenliği’ni tamamlayan çocuklar, şimdi de yurt dışından gelecek misafir çocukları karşılamaya hazırlanıyor. 19-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Halk Oyunları Festivali’nde yurt dışından gelen çocuklar Seferihisarlı ailelerin yanında kalacak. Ayrıca düzenlenen etkinliklere de katılarak halk oyunlarını sergileyecek.
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2015, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0