banner102

Yüksek Hızlı “Aşk“

Eskişehir’de eğitim gördükleri sırada tanışan çift, Ankara’da yaptıkları düğünlerinden hemen sonra Yüksek Hızlı Trene binerek soluğu tanıştıkları şehirde aldı.Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde öğrenim gördükleri sırada...

Yüksek Hızlı “Aşk“
Eskişehir’de eğitim gördükleri sırada tanışan çift, Ankara’da yaptıkları düğünlerinden hemen sonra Yüksek Hızlı Trene binerek soluğu tanıştıkları şehirde aldı.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde öğrenim gördükleri sırada tanışan Lokman Tohumcu ve Ezgi İnal çifti, Ankara’da yaptıkları düğünden sonra gelinlik ve damatlıkları ile Yüksek Hızlı Tren’e binerek tanıştıkları şehre geldi. Mezun olduktan sonra Ankara’ya giden çift, burada dünya evine girerek ilk tanıştıkları yeri tekrar ziyaret etti. Konforu ve hızı nedeniyle Yüksek Hızlı Treni tercih ettiklerini söyleyen damat Lokman Tohumcu, "Ankara’dan daha hızlı geldiğimiz için burayı seçtik, öncelikle tabi rahatlığından dolayı da seçtik. Aşıkların şehri Eskişehir diyoruz, o yüzden, bu slogana bayılıyoruz" ifadelerini kullandı. Gelin Ezgi İnal ise, “Eskişehir’de tanıştık Osmangazi Üniversitesinde. Şimdi oraya gideceğiz, orada fotoğraf çektirmek için, o yüzden de böyle geldik” şeklinde konuştu.
Ayrıca genç çift, 1 gün Eskişehir’de kaldıktan sonra yeniden başkente döneceklerini de sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0