Yılın Spor Ödülü Nezaket Emine Atasoy’a Verildi

Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından Türkiye ve KKTC’de eğitim veren üniversitelerde yapılan araştırmalar sonunda 2014 yılının spor ödülü Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine...

Yılın Spor Ödülü Nezaket Emine Atasoy’a Verildi
banner98
Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından Türkiye ve KKTC’de eğitim veren üniversitelerde yapılan araştırmalar sonunda 2014 yılının spor ödülü Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’a verildi.
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Emin Karataş yapmış olduğu açıklamada, “Gençlik ve Spor Konfederasyonu 2014 yılı geleneksel spor ödülünün bu yıl Nezaket Emine Atasoy’a verilmesine karar verilmiştir” dedi.
Emin Karataş, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde eğitim veren üniversitelerde eğitim gören öğrenciler arasında yapılan anketler sonucu bu kararın ortaya çıktığını belirterek, “Spor organizasyonlarına, spor turnuvalarına kendisinin de yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Atasoylar Prestij A.Ş şirketler topluluğu sponsor olmuştur. Gençlik, Nezaket Emine Atasoy’un katkılarını yardımlarını ve hizmetlerini asla unutmayacaktır” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0